Wad gaat u beleven tijdens de meivakantie? 

Avontuurlijk blokarten, met een ribboot naar de zeehonden, een prachtige huifkartocht of een mooie natuurlijke wadlooptocht onder begeleiding of een heerlijke paardrijtocht door de duinen...

Gezellig met Pasen en in de meivakantie naar Résidence Terschelling en het eiland ontdekken op een avontuurlijke manier? In samenwerking met Puur Terschelling en Mooi-Weer hebben wij must-do activiteiten voor u uitgezocht. U bent er zeker van dat u het beste van het eiland Terschelling met uw kinderen beleeft en u profiteert bovendien van een flinke korting op de activiteiten.

 

Kies 2 of 3 stoere activiteiten:

 1. Avontuurlijk Blokarten;
 2. Een prachtige Huifkartocht;
 3. Met een Ribboot naar de zeehonden;
 4. Een mooie Wadlooptocht onder begeleiding;
 5. Een heerlijke Paardrijtocht door de duinen.

Arrangement A

 • Bestaat uit 2 activiteiten bij een verblijf van minimaal 3 nachten
 • In de boeking kunt u het arrangement toevoegen via ‘extra's’
 • Prijs van het arrangement € 40 p.p.

Arrangement B

 • Bestaat uit 3 activiteiten bij een verblijf van minimaal 5 nachten
 • In de boeking kunt u het arrangement toevoegen via ‘extra's’
 • Prijs van het arrangement € 55 p.p.

Maak kennis met Terschelling op een bijzondere manier..

Wadlooptocht
Wadlopen is een activiteit die u niet kunt overslaan als u op Terschelling bent. Het gevoel om over de bodem van de zee te lopen is echt uniek. Wist u dat het wad vol zit met leven? Ga het avontuur aan en ontdek meer over de wonderen van de Waddenzee. Deelname is toegestaan vanaf 8 jaar.

Paardrijden
Op de rug van een prachtig Fries paard gaat u op ontdekking door de omgeving, als dat geen pure vrijheid is. U komt langs bossen, duinen, polders, stranden en cranberryvelden. Er zijn zowel beginnende als gevorderden ritten beschikbaar. Deelname is toegestaan vanaf 8 jaar. 

 
Boek nu uw onvergetelijke meivakantie op Terschelling
 

Zeehonden met ribboot
Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Vanuit een ribboot bekijkt u de nieuwsgierige en speelse zeehondjes van extra dichtbij. Vergeet uw camera niet! Deelname is toegestaan vanaf 5 jaar.

Blokarten
Voel je zo vrij als een vogel en rijd langs de vloedlijn. Deze stoere activiteit moet u gewoon een keer gedaan hebben. Een ouder kan samen met een kind tot 10 jaar in de één van de duoblokarts.

Huifkartocht
Laat u verrassen door al het moois wat Terschelling te bieden heeft; een prachtige route door de duinen, het bos, de polder, het strand en de cranberryvelden. De koetsier neemt u mee langs de bijzondere plekjes van het eiland en vertelt u over de gebruiken en geschiedenis van Terschelling. Een beleving voor alle leeftijden.

 
Huifkartocht over prachtige terschelling
 
Wadlopen over het prachtige Terschelling