Verwarmd binnenzwembad

Niets is leuker dan tijdens de vakantie lekker te kunnen zwemmen. Résidence Terschelling Wellness Waddenresort beschikt over een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, waar u dagelijks gebruik van kunt maken. Het binnenzwembad is elke dag geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur. Start uw dag of eindig uw dag met een duik in ons verwarmde binnenzwembad. Of het nu buiten goed of slecht weer is, u kunt zich elke dag goed vermaken op het resort. Geen duik in de zee? Neem dan ontspannen een duik in ons binnenzwembad!

Nadat u een aantal baantjes in ons binnenzwembad hebt gezwommen, kunt u zich ontspannen in de relaxruimte. Wanneer de kinderen zich vermaken in het zwembad, kunt u genieten van de andere gratis wellness faciliteiten, zoals de Finse opgietsauna of het Turks stoombad. Voor de kleine kinderen onder ons is er een verwarmd peuterbad, waar zij lekker kunnen spetteren met het water.

Voor een bezoek aan het zwembad en de wellness faciliteiten liggen in uw Wellness appartement een saunahanddoek, een badjas en slippers voor u klaar. Indien u niet in een Wellness appartement verblijft, dan kunt u eenvoudig bij boeking of bij de receptie een saunahanddoek reserveren. Op deze manier kunt u zorgeloos gebruik maken van het binnenzwembad. Wij wensen u alvast veel zwemplezier!

Zwemmen op Terschelling

  • Overdekt binnenzwembad op Terschelling!
  • Maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van ons binnenzwembad
  • Dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur
  • Voor de kleintjes is er een verwarmd peuterbad aanwezig
  • Geniet van de overige faciliteiten in ons wellness center

Onze aanbiedingen!