Eilân Terschelling 2020

Eilân Terschelling heeft het voor elkaar; een prachtig locatie op een prachtig eiland. Waar het festival in 2019 helaas niet door kon gaan, hebben zij het voor elkaar gekregen om de 2020 editie rond te krijgen. Van 12 tot 15 september 2020 laat dit festival je niet alleen kennismaken met verschillende muziekgenres, ook het eiland Terschelling zelf staat centraal. Een prachtig festival nabij Midsland dat toegankelijk is voor alle leeftijden.

Waarom Résidence Terschelling?

  1. Luxe appartementen
  2. Indoor zwembad
  3. Heerlijke wellness
  4. Restaurants & winkels op loopafstand
 

Eilân Terschelling vergunning verleend voor 2020!

Waar Eilân Terschelling in 2019 op het laatste moment, door het niet verkrijgen van een vergunning, een flinke domper te verwerken kreeg is er nu beter nieuws te melden. De vergunning voor 2020 is verleend! Het unieke aan dit mooie festival is dat er verschillende artiesten komen die zich op het snijvlak tussen verschillende muziekgenres bevinden. Hierdoor komen elektronische livemuziek en alternatieve pop dicht bij elkaar. Op de drie podia komen verschillende artiesten die u graag meenemen in de verschillende stijlen die zij combineren.

Bij het event staat niet alleen muziek centraal; ook de omgeving van het eiland Terschelling heeft een prominente plek in de harten van de organisatie. Daarom wordt het festival georganiseerd op een plek die Terschelling omschrijft, te midden van een bos en de duinen en nabij een meertje. Het idee achter dit concept is dat bezoekers kunnen genieten van de muziek, het creatieve programma, de prachtige omgeving en natuurlijk van elkaar.

Maak uw reservering bij Résidence Terschelling

Overnachten tijdens Festival Eilân Terschelling

Wilt u voor, tijdens en na het festival rustig en in alle luxe bijkomen? Dan is een overnachting bij Residence Terschelling Wellness Waddenresort een absolute aanrader. Het resort ligt vlakbij het festivalterrein nabij Midsland. Doordat er geen parkeerplaatsen bij het event mogelijk zijn, is Residence Terschelling de perfecte locatie om te overnachten tijdens uw festivalbezoek. U wandelt of fietst namelijk binnen enkele ogenblikken naar het festivalterrein.

Daarnaast zijn de appartementen natuurlijk van alle gemakken voorzien. Zo beschikken zij over een moderne woonkamer, compleet uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamer en luxe badkamer. Daarnaast heeft u de beschikking over een terras of balkon en beschikken sommige appartementen zelfs over een eigen sauna, zonnebank of zonnehemel. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat u na een drukke dag op het festival weer helemaal tot rust kunt komen.

Tijdens uw verblijf in een van de luxueuze appartementen van Residence Terschelling kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide wellness faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan het solarium, Turkse stoombad en de sauna. Of even bijkomen in het heerlijke verwarmde binnenzwembad, ook ideaal voor de kinderen. Wilt u even helemaal bijgekomen nadat u tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer heeft gehad? Kies dan voor een ontspannen ochtend in een van de verschillende relaxruimtes in het resort.  

Kortom, bij het luxueuze Residence Terschelling Wellness Waddenresort zijn over volop  mogelijkheden voor een ontspanning verblijf tijdens Eilân Terschelling. Boek vandaag nog uw overnachting tijdens dit spectaculaire en unieke evenement!