Eilân - een fantastisch festival op Terschelling 

Eilân Terschelling heeft het voor elkaar; een prachtige locatie op een prachtig eiland! Waar het festival afgelopen jaren helaas niet door kon gaan, zal Eilân 2022 dit jaar eindelijk plaatsvinden. Eilân laat je niet alleen kennismaken met verschillende muziekgenres, ook het eiland Terschelling zelf staat centraal. Een prachtig festival nabij Midsland, gelegen bij het Duinmeertje van Hee tussen het bos en de duinen. Leuk en toegankelijk voor alle leeftijden! Eilân 2022 vindt plaats van 15 tot 18 september. 

Boek uw accommodatie op Terschelling tijdens Eilân
Boek uw accommodatie op Terschelling tijdens Eilân
 

Of lees meer over onze appartementen

 

Heerlijk slapen tijdens Eilân

  1. Luxe appartementen
  2. Verwarmd binnenzwembad
  3. Op loop - en fietsafstand van het festival
  4. Wellnessfaciliteiten
  5. Dichtbij het strand
 

🕒 Wacht niet te lang, want tijdens Eilân is accommodatie op Terschelling snel volgeboekt!

 
 

Luxe overnachten tijdens Eilân Terschelling

Wilt u voor, tijdens en na het festival rustig en in alle luxe bijkomen? Dan is een overnachting bij Residence Terschelling een absolute aanrader! Ons resort ligt vlakbij het festivalterrein nabij Midsland. Doordat het event geen parkeerplaatsen biedt, is Residence Terschelling de ideale locatie om te overnachten tijdens uw festivalbezoek. U wandelt of fietst namelijk binnen enkele ogenblikken naar het festivalterrein van Eilân.

Al onze appartementen beschikken over een moderne woonkamer, compleet uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamer en luxe badkamer. Tijdens uw verblijf bij Residence Terschelling kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreide wellness faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan de sauna? Of even bijkomen in het heerlijk verwarmde binnenzwembad

Kortom, bij Residence Terschelling vindt u volop mogelijkheden voor een ontspannen verblijf tijdens Eilân. Boek vandaag nog uw overnachting tijdens dit spectaculaire en unieke evenement!

Boek uw verblijf bij Résidence Terschelling

Over Eilân Terschelling

Het unieke aspect van Eilân, is dat het festival zich kenmerkt door een mix van muziekgenres. Hierdoor komen elektronische livemuziek en alternatieve pop dicht bij elkaar. Daarnaast staat niet alleen muziek centraal; ook het eiland Terschelling heeft een prominente plek in de harten van de organisatie. Daarom wordt het Eilân georganiseerd op een plek die Terschelling omschrijft, te midden van het bos, de duinen en nabij een meertje. Zo kunnen bezoekers genieten van de muziek, het creatieve programma, de prachtige omgeving en natuurlijk van elkaar.

Wist u dat Terschelling, naast Eilân, jaarlijks ook de thuisbasis is voor andere festivals? Mis bijvoorbeeld niet het bekende Oerol of doe mee aan de zware maar mooie Berenloop. Meer informatie over de verschillende evenementen en festivals op Terschelling leest u terug via deze link