Eilân Terschelling 

Eilân Terschelling heeft het voor elkaar; een prachtig locatie op een prachtig eiland. Waar het festival in 2019 helaas niet door kon gaan, hopen ze dat de editie van 2021 wel door kan gaan. Dit festival je niet alleen kennismaken met verschillende muziekgenres, ook het eiland Terschelling zelf staat centraal. Een prachtig festival nabij Midsland dat toegankelijk is voor alle leeftijden. De specifieke datum is nog onbekend. 

Waarom Résidence Terschelling?

  1. Luxe appartementen
  2. Indoor zwembad
  3. Heerlijke wellness
  4. Restaurants & winkels op loopafstand
 

Overnachten tijdens Festival Eilân Terschelling

Wilt u voor, tijdens en na het festival rustig en in alle luxe bijkomen? Dan is een overnachting bij Residence Terschelling Wellness Waddenresort een absolute aanrader. Het resort ligt vlakbij het festivalterrein nabij Midsland. Doordat er geen parkeerplaatsen bij het event mogelijk zijn, is Residence Terschelling de perfecte locatie om te overnachten tijdens uw festivalbezoek. U wandelt of fietst namelijk binnen enkele ogenblikken naar het festivalterrein.

Daarnaast zijn de appartementen natuurlijk van alle gemakken voorzien. Zo beschikken zij over een moderne woonkamer, compleet uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamer en luxe badkamer. Daarnaast heeft u de beschikking over een terras of balkon en beschikken sommige appartementen zelfs over een eigen sauna, zonnebank of zonnehemel. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat u na een drukke dag op het festival weer helemaal tot rust kunt komen.

Tijdens uw verblijf in een van de luxueuze appartementen van Residence Terschelling kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide wellness faciliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoekje aan het solarium, Turkse stoombad en de sauna. Of even bijkomen in het heerlijke verwarmde binnenzwembad, ook ideaal voor de kinderen. Wilt u even helemaal bijgekomen nadat u tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer heeft gehad? Kies dan voor een ontspannen ochtend in een van de verschillende relaxruimtes in het resort.  

Kortom, bij het luxueuze Residence Terschelling Wellness Waddenresort zijn over volop  mogelijkheden voor een ontspanning verblijf tijdens Eilân Terschelling. Boek vandaag nog uw overnachting tijdens dit spectaculaire en unieke evenement!

Maak uw reservering bij Résidence Terschelling