Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Fjoertoer

Fjoertoer 2022

26 maart 2022 is het zover, dan vindt de 14e editie van wandelspektakel Fjoertoer plaats. Eilander kunstenaars weten ieder jaar weer te verrassen met bijzondere zelfgemaakte vuur-en lichteffecten die dienen als koerswijzer. Het doel van de tocht is finishen bij de vuurtoren de Brandaris ofwel ‘toer’. Het vuur dat bovenop de Brandaris brandt heet ‘fjoer’.

Wilt u dit weekend extra bijzonder én zorgeloos maken? Boek dan uw luxe verblijf bij Résidence Terschelling. U geniet van een centrale ligging op wandelafstand van het sfeervolle Midsland en dichtbij uitgerekte stranden. 

Boek nu en geniet van een luxe en zorgeloos verblijf!

Luxe overnachten tijdens Fjoertoer

Wilt u luxe overnachten tijdens de Fjoertoer? Dan is Résidence Terschelling is de perfecte locatie tijdens uw wandelfeest. Centraal gelegen in het mooie Midsland vindt u de luxe appartementen die u veel ruimte en comfort bieden. Wilt u heerlijk tot rust komen na de stevige wandeltocht?

Ontspan in de wellness na de Fjoertoer

Geniet na van de Fjoertoer in ons wellnesscenter of verwarmde zwembad of geniet in uw privé sauna. Sommige appartementen beschikken over een eigen sauna en/of zonnehemel. Ook is er een algemene wellnessruimte op het resort. Niets is fijner dan uw lichaam rust geven na een intensieve wandeltocht. U kunt vast wel wat ontspanning gebruiken na afloop van de Fjoertoer. Kom opwarmen in de Finse sauna of geniet in het verwarmde binnenzwembad. 

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen tijdens Fjoertoer 2022!

 

Waarom Résidence Terschelling?

  • Toplocatie in Midsland
  • Verblijf in luxe appartementen
  • Gratis wellness faciliteiten
  • Verwarmd binnenzwembad
  • Uitstekende service
 
Boek nu uw verblijf