+31 (0) 562 452 452receptie@residenceterschelling.nl  
100% Flexibel,
✔ Tot 48 uur
voor aankomst
gratis omboeken.
✔ Voor alle boekingen gemaakt in april
Boek nu

Turks stoombad

  1. Turks stoombad

Turks stoombad

Een bezoek aan de Wellness is niet compleet zonder een bezoek aan de Finse opgietsauna of het Turks stoombad. In het Turks stoombad kunt u relaxen in combinatie met lichaamsreiniging. Neem plaats in het Turks stoombad, daarna is het alleen nog maar genieten geblazen. De geuren eucalyptus en mint zorgen voor pure ontspanning. Begin uw bezoek aan het Turks stoombad met het baden van uw voeten, dit zorgt voor een extra ontspannen gevoel.

In het Turks stoombad loopt de temperatuur op tot wel 45 graden. De luchtvochtigheid bedraagt maar liefst 100%. Doordat het Turks stoombad minder heet is dan de Finse opgietsauna, is het ideaal voor mensen die minder warmte fijn vinden. Een bezoek aan het Turks stoombad ligt ongeveer tussen de 10 en 20 minuten. Door de hoge temperatuur en luchtvochtigheid is het een ideale manier om uw huid te reinigen. De geuren eucalyptus en mint in de stoom zijn verfrissend en verkoelend, en zijn daarnaast goed voor uw luchtwegen.

Koel na het Turks stoombad lekker af onder één van de ijskoude stortdouches, neem een verfrissende duik in het verwarmde binnenzwembad en neem plaats in de relaxruimte om een goed boek te lezen of om even lekker weg te dromen.

Relaxen in het Turks stoombad

  1. Reinig uw lichaam in het Turks stoombad
  2. Temperaturen tot wel 45 graden
  3. Hoge luchtvochtigheid
  4. Verfrissende eucalyptus en mint geuren
  5. Geniet tevens van de overige faciliteiten in ons wellness center
 
Boek nu uw verblijf bij Résidence Terschelling
 

Meer wellness faciliteiten..