Solarium-zonnebank

Wilt u een gezonde tint op uw lichaam of zijn de temperaturen buiten niet meer aangenaam en wilt u toch de warmte op uw lijf voelen? Maak dan tegen betaling gebruik van de zonnebank op Résidence Terschelling Wellness Waddenresort. Zon en warmte doen namelijk wonderen, binnen een paar minuten geniet u van de warmte op uw lijf en u zult zich daarna weer snel stralend voelen.

Ons resort beschikt over een professionele zonnebank, waar u veilig en vertrouwd gebruik van kunt maken. De zonnebank kunt u dagelijks gebruiken tussen 09.00 uur en 21.00 uur. Na een intensieve dag kunt u nog even helemaal ontspannen onder de zonnebank. Na inspanning is tenslotte ontspanning noodzakelijk! Na een bezoek aan de zonnebank kunt u nog een heerlijke verfrissende duik nemen in het verwarmde binnenzwembad, ontspannen in het Turks stoombad of tot rust komen in de relaxruimte.

De extra kosten om gebruik te maken van de zonnebank zijn €8,- per zonnebankbezoek. Voor meer informatie of wilt u gebruik maken van de zonnebank, dan kunt u terecht bij de receptie. Geniet van een fijne zonneboost!

Geniet van een zonneboost

  • Onze zonnebank is professioneel, veilig en vertrouwd
  • Kosten bedragen €8,- per zonnebankbezoek
  • Voel de warmte op uw lichaam
  • Muntjes zijn te verkrijgen bij de receptie
  • Geniet tevens van de andere faciliteiten in ons wellness center

Onze aanbiedingen!