De Berenloop - een uniek event op Terschelling

De Berenloop staat bekend als een van de zwaarste maar ook een van de mooiste marathons van Nederland. Maak van de Berenloop naast een sportief uitje, ook een ontspannen weekendje Terschelling! Résidence Terschelling Wellness Waddenresort biedt tal van luxueuze appartementen om heerlijk te overnachten op Terschelling tijdens de Berenloop. 

 

Of lees meer over onze accommodaties

 

Lekker ontspannen na de Berenloop

  • Luxe accommodaties
  • Heerlijke wellnessfaciliteiten
  • Dichtbij het strand
 

🕒 Wacht niet te lang, want tijdens de Berenloop is accommodatie op Terschelling snel volgeboekt!

 

Luxe en ontspanning na de Berenloop

Wat heeft u nu meer verdiend na een uitputtende marathon dan een heerlijk luxueus verblijf? De comfortabele en luxueuze appartementen van Résidence Terschelling zijn van alle gemakken voorzien, terwijl het eiland natuurlijk ook voldoende moois te bieden heeft.

Wilt u uw hond mee nemen? Ook dat kan probleemloos bij Résidence Terschelling. U boekt een verblijf voor 2 tot 10 personen (met of zonder hond). Ideaal als u met collega’s of vrienden aan de marathon heeft meegedaan! Ons resort beschikt daarnaast over verschillende wellness faciliteiten. Zo rust u na de Berenloop heerlijk uit in de relaxruimte, zwemt u in het verwarmde binnenzwembad of geniet u van de warmte in de Finse sauna. 

Wilt u uw sportieve verblijf op Terschelling combineren met een oase van ontspanning en rust? Kom dan overnachten bij Résidence Terschelling Wellness Waddenresort, en geniet van al het moois dat Terschelling te bieden heeft!

Berenloop Terschelling 2023

De Berenloop op Terschelling is onderverdeeld in verschillende onderdelen. Zo heeft u de mogelijkheid om een hele marathon, een halve marathon of een kleine Berenloop te lopen. Daarnaast kunnen kinderen en jongeren kiezen voor de jeugdloop. Het mooie van de Berenloop is dat deze over het gehele eiland is uitgezet.

De Berenloop neemt u mee door natuurgebied de Boschplaat, door de duinen, over het strand, door de bossen en door de polder. Dit is een van de redenen dat de Berenloop Terschelling al jarenlang bekend staat als een van de mooiste, maar ook zwaarste marathons van Nederland. De verschillende afstanden die worden aangeboden maken de loop echter voor vrijwel elke hardloper geschikt. De Berenloop vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 en zondag 5 november 2023.