Overnachten tijdens Berenloop Terschelling

De Berenloop staat alom bekend als een van de zwaarste maar ook een van de mooiste marathons van Nederland. Dit jaarlijkse evenement op Terschelling begint aan de voet van de vuurtoren de Brandaris. Bovendien is de Berenloop op Terschelling niet alleen de perfecte aanleiding voor een sportief uitje, maar ook meteen voor een ontspannen weekendje Terschelling. Hotel Résidence Terschelling Wellness Waddenresort biedt tal van luxueuze appartementen om heerlijke te overnachten op Terschelling.

Waarom Résidence Terschelling?

  1. Luxe appartementen
  2. Indoor zwembad
  3. Heerlijke wellness
  4. Restaurants & winkels op loopafstand
 

Berenloop Terschelling 2021

De Berenloop op Terschelling is onderverdeeld in verschillende onderdelen. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hele marathon, een halve marathon of een kleine Berenloop te lopen. Daarnaast is er voor de jeugd natuurlijk ook nog de jeugdloop. Het mooie van de Berenloop is dat deze over het gehele eiland is uitgezet.

De loop neemt u mee door natuurgebied de Boschplaat, door de duinen, over het strand, door de bossen en door de polder. Dit is een van de redenen dat de Berenloop Terschelling al jarenlang bekend staat als een van de mooiste, maar ook zwaarste, marathons van Nederland. De verschillende afstanden die worden aangeboden maken de loop echter voor vrijwel elke hardloper geschikt. De Berenloop vindt in 2021 plaats op zondag 7 november.

Maak uw reservering bij Résidence Terschelling

Bijkomen na Berenloop Terschelling

En wat hebt u nou meer verdiend na een uitputtende marathon dan een heerlijk luxueus verblijf bij Residence Terschelling Wellness Waddenresort. Dit hotel laat u helemaal herstellen van de geweldige prestatie die u zojuist geleverd hebt. De comfortabele en luxueuze appartementen zijn van alle gemakken voorzien, terwijl ook Terschelling voldoende te bieden heeft.

Denkt u erover om uw hond mee te nemen? Ook dat kan probleemloos bij Residence Terschelling. U kunt een verblijf boeken voor 2 tot 10 personen, ideaal als u met collega’s of vrienden hebt meegedaan aan de marathon. Sommige luxe appartementen zijn tevens voorzien van wellness faciliteiten, zoals een sauna of zonnehemelcombinatie. Overnachten op Terschelling is nog nooit zo ontspannend geweest!

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort is een prachtig hotel waarbij relaxen en ontspannen centraal staat. Zo beschikt het resort over verschillende wellness faciliteiten. Uw spieren zullen u dan ook dankbaar dat u gekozen heeft voor een overnachting bij Résidence Terschelling. Geniet bijvoorbeeld van het Turkse stoombad, rust uit in de Relaxruimte of ga heerlijk zwemmen in het verwarmd binnenzwembad. Ook de sauna en het solarium geven uw lichaam en geest die zo welverdiende rustmomenten.

Wilt u uw sportieve verblijf op Terschelling combineren met een oase van ontspanning en rust? Kom dan overnachten bij het Residence Terschelling Wellness Waddenresort, en geniet van al het moois dat Terschelling te bieden heeft!