Kom tot rust in ons wellness center

Tijdens uw welverdiende vakantie is het tijd om even helemaal tot rust te komen en uzelf op te laden. Geniet van de wellness faciliteiten die Résidence Terschelling Wellness Waddenresort u biedt. Maak uw dag compleet met een bezoek aan onze Spa. Na een lange strandwandeling of fietstocht is er niets lekkerder dan relaxen in de Finse opgietsauna. Lees daarna nog ontspannen een boek in de relaxruimte en u bent klaar om ’s avonds het eiland verder te ontdekken of om in uw appartement de avond door te brengen.

 
 
 

''Een unieke wellness beleving op de Wadden.''

Ontdek de Spa faciliteiten 

U kunt dagelijks tussen 09.00 uur en 21.00 uur gebruik maken van de Spa faciliteiten. In ons wellness center vindt u een binnenzwembad, Finse opgietsauna, stortdouches, voetenbad, en een relaxruimte. Begin uw saunabezoek altijd met een warm voetenbad, hierdoor stijgt uw lichaamstempratuur waardoor een ontspannen gevoel ontstaat. Tevens bereidt u op deze manier uw lichaam voor op de hogere temperaturen. U kunt vervolgens na het bezoek aan de sauna en het stoombad lekker afkoelen onder één van de ijskoude stortdouches.

Onze uitgebreide Spa faciliteiten zorgen er voor dat wanneer het buiten koud en guur is u zich ook prima kunt vermaken op het resort. U kunt gerust een hele dag vertoeven in ons wellness center, neem de tijd en geniet van uw bezoek. Een saunahanddoek en een badjas liggen voor u klaar in uw Wellness appartement. Indien u niet in een Wellness appartement verblijft, dan kunt u eenvoudig bij boeking of bij de receptie een saunahanddoek reserveren. Op deze manier kunt u zorgeloos gebruik maken van de Spa faciliteiten.

 

Geniet en ontspan

✓ Maak gratis gebruik van ons wellness center
✓ 
Dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur
✓ 
Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad
✓ 
Ontspan in de Finse opgietsauna
✓ 
Koel af onder de stortdouches
✓ 
Verwen uw voeten met een voetenbad
✓ 
Voel de warmte op uw lijf in het solarium 
✓ 
Droom weg in de relaxruimte

 
Boek uw verblijf bij Résidence Terschelling
 

Bekijk onze wellnesfaciliteiten