Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Kom tot rust in het wellness center van Résidence Terschelling

Geniet van onze uitgebreide wellnessfaciliteiten, waaronder een binnenzwembad, Finse opgietsauna, stortdouches, voetenbad en relaxruimte.

Ons wellness center is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Nieuw in ons wellness center

Vanaf nu is het ook mogelijk om een massage, floatsessie of Baby Spa sessie te boeken!

Geniet en ontspan

✓ Maak als gast gratis gebruik van ons wellness center
✓ 
Dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur
✓ 
Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad
✓ 
Ontspan in de Finse opgietsauna
✓ 
Koel af onder de stortdouches
✓ 
Verwen uw voeten met een voetenbad
✓ 
Droom weg in de relaxruimte

Bekijk onze wellnessfaciliteiten

Ontdek de Spa faciliteiten 

U kunt dagelijks als gast tussen 09.00 uur en 21.00 uur gebruikmaken van de Spa faciliteiten. In ons wellness center vindt u een binnenzwembad, Finse opgietsauna, stortdouches, voetenbad, en een relaxruimte. Begin uw saunabezoek altijd met een warm voetenbad, hierdoor stijgt uw lichaamstempratuur waardoor een ontspannen gevoel ontstaat. Tevens bereidt u op deze manier uw lichaam voor op de hogere temperaturen. U kunt vervolgens na het bezoek aan de sauna en het stoombad lekker afkoelen onder één van de ijskoude stortdouches.

Onze uitgebreide Spa faciliteiten zorgen er voor dat wanneer het buiten koud en guur is u zich ook prima kunt vermaken op het resort. U kunt gerust een hele dag vertoeven in ons wellness center, neem de tijd en geniet van uw bezoek. Een saunahanddoek en een badjas liggen voor u klaar in uw Wellness appartement. Indien u niet in een Wellness appartement verblijft, dan kunt u eenvoudig bij boeking of bij de receptie een saunahanddoek reserveren. Op deze manier kunt u zorgeloos gebruik maken van de Spa faciliteiten.