Résidence Terschelling Wellness Waddenresort
Restaurants Terschelling | Résidence Terschelling

Restaurants

Restaurants bij ons resort

In de nabije omgeving van Résidence Terschelling Wellness Waddenresort vindt u talloze restaurants. Op nog geen 50 meter loopafstand vindt u restaurants, maar ook heerlijke terrasjes waar u heerlijk kunt genieten van een goed diner of borrel om de dag af te sluiten. Met onze unieke ligging hoeft u zich over uw eten geen zorgen te maken, iedere dag kunt u genieten van een ander restaurant of gezellige bar. De keuze is aan u. Reserveren wordt aanbevolen bij de restaurants!

  • Voldoende keuze aan restaurants
  • Culinair genieten
  • Op loopafstand van uw appartement

Mexicaans Restaurant El Léon Rojo

Direct naast ons resort vindt u ons Mexicaanse Steakhouse El Leon Rojo. Het beste Mexicaanse restaurant op het hele eiland. U kunt hier terecht voor betaalbare en uitstekende Mexicaanse gerechten. Geniet van de kleurrijke Mexicaanse gerechten in een kleurrijke cantina of buiten in de tropische tuin. Ook voor de kinderen hebben zij een leuke menukaart. Het gehele jaar door is de Mexicaan dagelijks geopend.

Ontdek de menukaart en openingstijden online.

Café Restaurant De Drie Grapen

Langer dan 55 jaar is dit café-restaurant een begrip op Terschelling. Ze verwelkomen u graag in het gastvrije “Jutterspaleis” waar de sfeer van het eiland zichtbaar en voelbaar is. En waar alweer de derde generatie familie Fopma de traditie in gastvrijheid voortzet.

Ontdek de menukaart en openingstijden online.

Onder de Pannen

Op een loopafstand van nog geen 400 meter vindt u het restaurant Onder de Pannen. In dit gezellige eetcafé hangt een gemoedelijke ambiance waardoor u zich meteen thuis voelt. U kunt hier lekker eten voor een betaalbare prijs. De menukaart biedt u Terschellingse specialiteiten tot klassieke gerechten. Indien gewenst geserveerd met een heerlijke bijpassende wijn wat uw diner compleet maakt. Sluit uw diner af met een dessert of een goede cappuccino.

Ontdek de menukaart en openingstijden online

Strandpaviljoens

Ook op de stranden kunt u terecht bij de diverse strandpaviljoens voor een heerlijke lunch, diner of een verfrissend drankje. Binnen tien minuten fietsen of 20 minuten wandelen door de duinen vanaf ons resort Résidence Terschelling Wellness Waddenresort vindt u strandpaviljoen De Branding. De Branding heeft een prachtige ligging op het strand van Midsland aan Zee. Het gehele jaar door kunt u hier terecht voor koffie met gebak, een lunch of een heerlijk diner met uitzicht op het fraaie en brede zandstrand.

Meer leuke strandtenten op Terschelling  🏖

 

Ontdek meer van Terschelling..