Résidence Terschelling Wellness Waddenresort
Restaurants Terschelling | Résidence Terschelling

Restaurants

Restaurants nabij ons resort

In de nabije omgeving van Résidence Terschelling Wellness Waddenresort vindt u talloze restaurants. Op nog geen 50 meter loopafstand vindt u restaurants, maar ook heerlijke terrasjes waar u heerlijk kunt genieten van een goed diner of borrel om de dag af te sluiten. Met onze unieke ligging hoeft u zich over uw eten geen zorgen te maken, iedere dag kunt u genieten van een ander restaurant of gezellige bar. De keuze is aan u.

  • Voldoende keuze aan restaurants
  • Culinair genieten
  • Op loopafstand van uw appartement

Mexican Steakhouse El Leon Rojo

Direct naast ons resort vindt u ons Mexicaanse Steakhouse El Leon Rojo. Het beste Mexicaanse restaurant op het hele eiland. U kunt hier terecht voor betaalbare en uitstekende Mexicaanse gerechten. Geniet van de kleurrijke Mexicaanse gerechten in een kleurrijke cantina of buiten in de tropische tuin. Ook voor de kinderen hebben zij een leuke menukaart. Het gehele jaar door is de Mexicaan dagelijks geopend. 

’t Golfje

Op nog geen 100 meter loopafstand vindt u het sterren restaurant ’t Golfje. Het luxe restaurant is gevestigd in een boerderij in oude Terschellingse stijl met uitzicht op het prachtige landschap van Terschelling. Indien het weer het toelaat kunt u heerlijk tafelen op het terras. De gerechten bieden voor elk wat wils, van gerechten die zorgen voor het eiland gevoel tot gerechten met vlees en gevogelte. Ook wordt er rekening gehouden met speciale wensen. Neem vooral de tijd en geniet van een diner met één, twee of maar liefst acht verschillende gangen, geserveerd met een bijpassend wijnarrangement verzekerd u zich van een geslaagde avond. 

Onder de Pannen

Op een loopafstand van nog geen 400 meter vindt u het restaurant Onder de Pannen. In dit gezellige eetcafé hangt een gemoedelijke ambiance waardoor u zich meteen thuis voelt. U kunt hier lekker eten voor een betaalbare prijs. De menukaart biedt u Terschellingse specialiteiten tot klassieke gerechten. Indien gewenst geserveerd met een heerlijke bijpassende wijn wat uw diner compleet maakt. Sluit uw diner af met een dessert of een goede cappuccino. 

Strandpaviljoens

Ook op de stranden kunt u terecht bij de diverse strandpaviljoens voor een heerlijke lunch, diner of een verfrissend drankje. Binnen tien minuten fietsen of 20 minuten wandelen door de duinen vanaf ons resort Résidence Terschelling Wellness Waddenresort vindt u strandpaviljoen De Branding. De Branding heeft een prachtige ligging op het strand van Midsland aan Zee. Het gehele jaar door kunt u hier terecht voor koffie met gebak, een lunch of een heerlijk diner met uitzicht op het fraaie en brede zandstrand.

Meer leuke strandtenten op Terschelling  🏖

 

Ontdek meer van Terschelling..