Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort is de perfecte locatie om uw verblijf op Terschelling door te brengen. Onze luxe appartementen zijn uitermate geschikt voor een ontspannen weekend samen weg of een actieve week er tussen uit met de hele familie. Alle appartementen zijn modern en comfortabel ingericht en bieden u alle comfort, kwaliteit en luxe.

Ons team streeft er naar om gasten een onbezorgd en aangenaam verblijf te laten ervaren. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld door de enthousiaste en zeer ervaren parkmanagers samen met hun medewerkers. Zij staan elke dag voor u klaar om u te mogen verwelkomen in ons luxe resort en al uw wensen in vervulling te laten gaan. Het team heeft op al uw vragen het juiste antwoord.

Laat u verwennen door onze grenzeloze service, kom tot rust in de Wellness en ontdek het levendige Terschelling. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in ons Résidence Terschelling Wellness Waddenresort.

 
 
Parkmanagers Résidence Terschelling

Waarom Terschelling?

Terschelling, het grootste Waddeneiland, is erg geliefd bij jong en oud. Het eiland heeft een divers landschap waardoor het zeer geschikt is voor een mooie wandeling of fietstocht. Met ruim 80 kilometer aan fietspaden langs bos, duinen, heide en brede stranden kunt u als fietsliefhebber uw hart ophalen. De glooiende fietspaden over het eiland zorgen voor een bijzondere fietservaring. Of u maakt een mooie wandeling over de brede langgerekte zandstranden en spot vogels of zeehonden.

Ontdek de karakteristieke dorpjes zoals Midsland, West-Terschelling, Formerum, Hoorn en Oosterend. Alle dorpjes hebben u iets unieks te bieden. Wilt u ’s avonds nog wat meer vertier dan kunt u een bezoek brengen aan de dorpjes Midsland of West-Terschelling, hier vindt u gezellige bars en restaurants. Ontdek de rust en het natuurschoon dat Terschelling u te bieden heeft, breng een bezoek aan het prachtige Europees Natuurreservaat de Boschplaat hier kunt u op het brede strand vele vogelsoorten spotten en bij geluk ook nog zeehonden! 

 
 
Kinderen op het strand