Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Fietsverhuur Terschelling

Huur eenvoudig een fiets tijdens uw verblijf op Terschelling

Terschelling met de fiets ontdekken? Huur eenvoudig een fiets bij Zeelen Fietsverhuur Terschelling. Elektrische fietsen voor wat extra ondersteuning, gewone stadsfietsen, kinderfietsen... De keuze is aan u. Ook kiest u zelf bij welke locatie u de fiets wilt ophalen: direct tegenover ons resort in Midsland of bij aankomst in de haven.

 

Lees meer over Zeelen Fietsverhuur Terschelling

 

Uw fietsavontuur

  • Fietsverhuur direct tegenover het resort
  • 80 kilometer aan fietspaden
  • Gratis fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie
 

🕒 Reserveer uw fietsen tijdig om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Zeelen Fietsverhuur Terschelling – zo veel soorten en maten

Stadfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, tandems en fietsen met een dubbele fietstas… Wat voor fiets u ook wilt, Zeelen Fietsverhuur heeft het. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht. Zo vindt u bij deze fietsverhuur op Terschelling ook kinderfietsen, bolderwagens, verschillende soorten kinderzitjes en (elektrische) bakfietsen.

Elektrische fiets huren Terschelling

Ook een elektrische fiets huren op Terschelling doet u gemakkelijk via Zeelen. Zo blijft fietsen ook leuk met harde wind. En in de duinen kan wat extra ondersteuning soms ook fijn zijn! Naast gewone elektrische fietsen, huurt u bij deze fietsverhuur ook elektrische bakfietsen: handig met kleine kinderen of wanneer u de hond meeneemt.

 

Tip: luggage transport service 💼

Tip: bagagetransportservice 💼 Bent u al bekend met de bagagetransportservice van Zeelen? Per gehuurde fiets in de haven brengt fietsverhuur gratis één koffer van de haven naar het resort (en terug). U kunt dus de auto op het vasteland achterlaten en bij aankomst op Terschelling meteen op de fiets stappen. Let op: alleen in combinatie met fietsverhuur!