Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Services

Geniet van een zorgeloos verblijf

Zorgeloos vakantie vieren staat bij Résidene Terschelling Wellness Waddenresort voorop! Wij zorgen er graag voor dat u bij aankomst nergens meer over na hoeft te denken. Zo kunt u gebruik maken van onze ontbijtservice of uw boodschappen laten bezorgen tot aan de deur. 

Ontbijt

Begin uw dag goed met een heerlijk compleet ontbijt! Met vers gebakken broodjes, een gekookt eitje, verse jus en andere lekkernijen. U kunt het ontbijt bestellen via de receptie en het ontbijt kan opgehaald worden tijdens openingstijden van de receptie.

Wasfaciliteiten

Nog even snel een wasje draaien? Op ons resort maakt u tegen betaling gebruik van onze wasmachines en drogers. Met ons handige betaalsysteem betaalt u gemakkelijk contactloos. Wasmiddel apart aanschaffen is niet nodig - deze zit inbegrepen.

Extra bij te boeken

Uw geliefde verrassen bij aankomst? Boek dan ons liefdespakket! We vullen het appartement met hartjesballonnen, rozenblaadjes en gevouwen zwanen van handdoeken op het bed. En een heerlijke fles prosecco om samen van te genieten.

Ook kunt u vooraf een verjaardagspakket bijboeken. Inclusief feestelijke ballonnen in het appartement, een handgeschreven kaart met persoonlijke boodschap en een heerlijke fles wijn bij aankomst!

Bestel uw boodschappen bij de lokale supermarkt

Regel voorafgaand aan uw verblijf uw boodschappen bij de lokale Coop Supermarkt in Midsland. Zodra u aankomt op Terschelling worden uw boodschappen bij uw accommodatie bezorgd. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw boodschappen en kunt u zorgeloos gaan genieten van uw welverdiende vakantie.

 
 
 
 
Ballonnen-services-Terschelling

Ontdek meer faciliteiten..