+31 (0) 562 452 452receptie@residenceterschelling.nl  

100% Flexibel

✔ Tot 48 uur
voor aankomst
gratis omboeken.
Boek nu

Services

  1. Services

Geniet van een zorgeloos verblijf

Zorgeloos vakantie vieren staat bij Résidene Terschelling Wellness Waddenresort voorop! Wij zorgen er graag voor dat u bij aankomst nergens meer over na hoeft te denken. Regel voor aankomst een boodschappenpakket, maak gebruik van onze broodjesservice of geniet van een heerlijk ontbijtbuffet in een sfeervolle ambiance.

Boodschappenpakket

Voorafgaand aan uw verblijf kunt u eenvoudig bij boeking een boodschappenpakket reserveren. Bij aankomst in ons resort staan de boodschappen klaar in uw appartement. U kunt kiezen uit een klein of groot boodschappenpakket. U hoeft zich bij aankomst geen zorgen meer te maken om uw boodschappen en kunt zorgeloos gaan genieten van uw welverdiende vakantie. Voor extra boodschappen tijdens uw verblijf kunt u terecht in de supermarkten in de omgeving.

Broodjesservice

Een uitgebreid ontbijt is de basis voor een actieve dag. Wilt u wakker worden en zich geen zorgen hoeven te maken over het ontbijt. Maakt u dan gebruik van onze broodjesservice en u geniet elke ochtend van verse broodjes. De dag van te voren geeft u uw wensen door aan de receptie en de volgende ochtend kunt u de verse broodjes bij de receptie afhalen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Ontdek meer faciliteiten..