Résidence Terschelling Wellness Waddenresort
Verwarmd binnenzwembad | Résidence Terschelling

Verwarmd binnenzwembad

Verwarmd binnenzwembad

Niets is leuker dan tijdens de vakantie lekker te kunnen zwemmen. Résidence Terschelling Wellness Waddenresort beschikt over een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, waar u dagelijks gebruik van kunt maken. Start uw dag of eindig uw dag met een duik in ons verwarmde binnenzwembad. Of het nu buiten goed of slecht weer is, u kunt zich elke dag goed vermaken op het resort. Geen duik in de zee? Neem dan ontspannen een duik in ons binnenzwembad!

Wellness faciliteiten bij Résidence Terschelling

Nadat u een aantal baantjes in ons binnenzwembad hebt gezwommen, kunt u zich ontspannen in de relaxruimte. Wanneer de kinderen zich vermaken in het zwembad, kunt u genieten van de andere gratis wellness faciliteiten, zoals de Finse opgietsauna. Voor de kleine kinderen onder ons is er een verwarmd peuterbad, waar zij lekker kunnen spetteren met het water.

Voor een bezoek aan het zwembad en de wellness faciliteiten liggen in uw Wellness appartement een saunahanddoek en een badjas voor u klaar. Indien u niet in een Wellness appartement verblijft, dan kunt u eenvoudig bij boeking of bij de receptie een saunahanddoek reserveren. Op deze manier kunt u zorgeloos gebruik maken van het binnenzwembad. Wij wensen u alvast veel zwemplezier!

De sauna, de relaxruimte en het binnenzwembad zijn enkel toegankelijk met badkleding. 

 

Meer wellness faciliteiten..