Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

De leukste strandtenten van Terschelling

Ontdek de 6 leukste strandtenten op Terschelling

Lekker uitwaaien op het strand en vervolgens aanschuiven bij een van de sfeervolle strandpaviljoens.. Op Terschelling is het elke dag genieten. Bent u benieuwd welke strandtenten het eiland rijk is? Wij hebben de leukste voor u op een rijtje gezet. Van prachtige uitzichten tot de lekkerste menu kaarten tot tropische temperaturen en Elvis sferen.. 

  • Prachtige uitzichten
  • Relaxte terrassen
  • Lokale producten
  • Kindvriendelijke paviljoens

# 1. Strandpaviljoen de Branding

Midsland aan Zee, Paal 11

Op steenworp afstand van Résidence Terschelling is dit leuke paviljoen te vinden. Hier geniet u heel het jaar door van een prachtig uitzicht over het brede strand. De branding beschikt over een breed terras zodat u op zomerse dagen heerlijk buiten kunt zitten. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of diner. Van een broodje tot een poké bowl tot heerlijke visgerechten

# 2. Strandpaviljoen West aan Zee

West aan Zee, Paal 8

De strandtent West aan Zee ontvangt u binnenkort met een gloednieuw paviljoen. Wanneer u hier even pauzeert voor een drankje kunt u door de relaxte sfeer uzelf een aantal uur later nog in de loungebanken vinden. Het is heerlijk vertoeven bij West aan Zee. En ook de menukaart is verrassend goed. Er wordt gebruik gemaakt van lokale producten en er is ook genoeg keuze aan vega of vegan. 

# 3. Strandpaviljoen De Walvis

West-Terschelling, Groene Strand
Paviljoen De Walvis heeft een uniek plekje op Terschelling. Aan de voet van het hoge duin bij West Terschelling en op het Groene Strand. Dit gezellig plekje biedt een prachtig uitzicht over natuurgebied de Noordsvaarder, het wad en zelfs is het buureiland Vlieland te bewonderen. In het paviljoen, op het terras of de veranda kunt u terecht voor een verrukkelijke lunch of diner. 

# 4. Strandtent de Zandzeebar

Formerum aan Zee, Paal 12
Dit kleurrijke en mobielvrije paviljoen vindt u aan het brede Noordzeestrand van Formerum. Laat u verrassen door de lekkere muziek, de heerlijke menukaart en de oosterse sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk eilander producten en Zandzeebar beschikt over een sfeervol lounge terras. In deze hippe strandtent komt u even helemaal tot rust.

''Bij Paviljoen Kaap Hoorn is het windstil door de heerlijke ligging in een kleine vallei'' 🌞

# 5. Strandpaviljoen Kaap Hoorn

Hoorn, binnenkant duin paal 14
Even bijkomen van een fiets- of wandeltocht? Kom dan heerlijk genieten bij Kaap Hoorn, hier zit u volledig in de luwte doordat het paviljoen in een kleine vallei ligt. Door de aangename ligging tussen de duinen en het Hoornse Bos heeft u meteen het gevoel alsof u ver weg in het zuiden bent. Een heerlijke plek voor uw kinderen aangezien hier geen auto’s komen. Tip: probeer een heerlijk toetje met zelfgemaakt ijs. 

# 6. Strandpaviljoen Heartbreak Hotel

Oosterend, Paal 18
Ga terug in de tijd en geniet van een lekker drankje of hapje terwijl u geniet van al het moois van de jaren vijftig en zestig. Het Heartbreak Hotel biedt u een mix van de Amerikaanse en Terschellinger keuken. Onder het genot van een heerlijke milkshake kijkt u uit over het brede witte Noordzeestrand en het natuurreservaat de Boschplaat.

🏖 Wat zijn de leukste strandtenten van Terschelling?

Vanaf Résidence Terschelling bent u altijd in de buurt van een gezellige strandtent. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de hippe Zandzeebar of West aan Zee. 

🍽 Kan ik ook lunchen of dineren in de strandtenten?

Ja, elk paviljoen heeft zijn eigen charme, van huisgemaakt ijs tot verse vis en de lekkerste vegan-gerechten. Elke paviljoen is een bezoekje waard.

 👪 Zijn er kindvriendelijke paviljoens op Terschelling?

Terschelling is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Ook zijn de meeste paviljoens kindvriendelijk. Bij Kaap Hoorn mogen helemaal geen auto's komen dus hier kunnen uw kinderen rustig spelen terwijl u geniet van de zon.

🌞 Waar kan ik meer informatie vinden over Terschelling?

Wilt u graag meer te weten komen over een verblijf op het bijzondere eiland Terschelling? Neem dan contact op met de receptie, wij staan u graag te woord.