Résidence Terschelling Wellness Waddenresort
Fjoertoer Terschelling wandelspektakel

23 maart 2024 - Fjoertoer 2024

Combineer de Fjoertoer met ontspannen accommodatie op Terschelling

Dit jaar, op 23 maart 2024, vindt de zestiende editie van de Fjoertoer plaats op Terschelling. Deze wandeltocht leidt u in de avond vanaf Midsland naar vuurtoren de Brandaris, door de prachtige natuur en langs bijzondere licht- en vuureffecten gemaakt door lokale kunstenaars. De afstanden van de wandeling zijn 12, 17 of 22 km en inschrijving voor de Fjoertoer is verplicht. Goed nieuws, bij het boeken van uw accommodatie bij Résidence Terschelling bestelt u uw kaartje al direct bij het uitchecken!

Fjoertoer is het wandelfeest voor iedere wandelaar. Zoekt u nog een geschikte locatie om na de Fjoertoer 2024 na te genieten en tot rust te komen van de wandeltocht? Résidence Terschelling is dan de geschikte locatie voor u! Hier verblijft u in één van onze 2,4, 6 of 10 persoons comfortabele en modern ingerichte appartementen. Geniet van onze grenzeloze service en kom tot rust in ons wellness center. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen tijdens Fjoertoer 2024!

 

Dit is de Fjoertoer 2024

  • Prachtige wandeling door de natuur en over het strand
  • Licht- en vuureffecten wijzen u de weg
  • Afstanden variërend van 12 tot 22 km
  • Kom na de Fjoertoer tot rust in ons Waddenresort
  • Geniet van onze comfortabele appartementen
 
  • Wacht niet te lang - de Fjoertoer raakt snel uitverkocht!
 
 

Boek direct uw verblijf én ticket tijdens de Fjoertoer 2024

Boek uw Fjoertoer-weekend bij Residence Terschelling

De Fjoertoer laat u Terschelling op een unieke manier beleven. Met een wandeling van 16, 21 of 26 kilometer maakt u kennis met de mooiste stukken van het prachtige eiland. De wandeling voert u langs de duinen, door verschillende natuurgebieden en natuurlijk langs het mooie strand van Terschelling. Wilt u meewandelen, dan is inschrijven voor de Fjoertoer verplicht. Uw kaartje voegt u makkelijk online toe aan uw reservering bij Résidence Terschelling. Zo is uw weekend al helemaal compleet! 

Residence Terschelling is de ideale locatie om uw wandeltocht goed te beginnen en nog beter af te sluiten. Vanuit het prachtige resort wandelt of fietst u binnen korte tijd naar het startpunt van de tocht. Boek daarom nu alvast uw verblijf voor de prachtige Fjoertoer op 23 maart 2024.

Ontspannen in de wellness tijdens de Fjoertoer Terschelling

Heeft u net de prachtige Fjoertoer afgerond? Dan is het heerlijk tot rust komen en ontspannen bij Residence Terschelling. U heeft hier de keuze uit verschillende appartementen, variërend van 2 tot 11 personen. Een overnachting voor, tijdens én na de Fjoertoer boekt u gemakkelijk online. Uiteraard is het mogelijk tijdens uw verblijf gebruik te maken van onze uitgebreide wellness faciliteiten.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk verwarmd binnenzwembad en verschillende relaxruimtes? Ook het solarium en de sauna zorgen ervoor dat u volledig ontspant na de grote inspanning die u heeft geleverd of gaat leveren tijdens de Fjoertoer. 

De heerlijke wellness faciliteiten, de luxe appartementen en de prachtige omgeving geven u het vakantiegevoel waar u voor, tijdens en na de Fjoertoer naar op zoek bent. Wacht daarom niet langer en boek vandaag nog uw droomverblijf tijdens de Fjoertoer bij Residence Terschelling!