Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Vakantie Terschelling met hond

Genieten in een vakantiehuis op Terschelling met hond

Een vakantie met de familie is natuurlijk niet compleet als u uw trouwe viervoeter niet mee kunt nemen. Op Terschelling heeft u deze mogelijkheid gelukkig wel. Bij Residence Terschelling zijn er verschillende appartementen te huur die u de mogelijkheid geven om uw hond mee te nemen op vakantie. 

De rust en de ruimte op Terschelling maken dit prachtige eiland bijzonder geschikt voor een welverdiende vakantie met uw hele gezin. Boek nu uw verblijf.

 
Hond op strand Terschelling

Geniet op Terschelling tijdens een vakantie met hond

Een vakantie met uw hond op Terschelling zorgt voor ontspanning, rust en net dat beetje extra gezelligheid. U kunt hier heerlijke momenten beleven met echt de hele familie, want uw huisdier is toch immers ook een onderdeel van uw familie! Tijdens uw verblijf op Terschelling vindt u dan ook alles wat u en uw hond nodig heeft. Zo is er volop ruimte voor uw hond om zich helemaal uit te leven, zonder daarbij tegengehouden te worden door de hondenriem.

In de Donkere Bossen en op het strand van Terschelling mogen honden namelijk het gehele jaar door heerlijk loslopen, hier kunnen zij dan ook lekker hun energie kwijt. Houdt u er wel rekening mee dat zij op de rest van het eiland helaas wel aan de lijn moeten. 


Door de ideale ligging van de appartementen op Terschelling, kunt u zowel kiezen voor mooie wandelingen door de verschillende natuurgebieden, langs het strand of door de gezellige dorpen in de omgeving. De verschillende lange wandelpaden langs het strand of door de natuurgebieden bieden ruimte voor ontspanning en rust. Wandelingen door de duinen met uw hond bieden u de rust waar u naar op zoek bent tijdens uw vakantie op Terschelling. Doet u dit alles liever op de fiets, dan is Terschelling hiervoor uiteraard ook de plek bij uitstek!

Luxe vakantiehuis Terschelling - gezellig samen met hond

Een appartement huren op Terschelling biedt voldoende mogelijkheden voor zowel de actieve vakantieganger die graag zijn hond mee neemt, als voor de vakantieganger die op zoek is naar rust. Voor de actievelingen onder ons zijn er diverse activiteiten als wadlopen, wadfietsen of kanoën. Ook het racen met een RIB over het water behoort tot de mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een echte adrenalinekick. 

Voor de rustige vakantieganger, die heerlijk wil ontspannen en relaxen met zijn of haar geliefde viervoeter, biedt Terschelling ruime mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Struin door de pittoreske dorpjes, ga lekker picknicken op het strand of maak een heerlijke wandeling door de natuurgebieden van het eiland. Blijft u liever een dagje in uw compleet uitgeruste en luxe appartement, ook dan komt u niets tekort. Het interieur is recentelijk volledig vernieuwd, voorzien van alle gemakken en comfort, en ook een terras of balkon met terrasmeubilair behoort tot de mogelijkheden.

Boekt u een appartement inclusief wellness arrangement, dan ligt de bijbehorende kleding voor u klaar in uw appartement. Het verwarmde zwembad en het solarium zitten dan bij uw arrangement inbegrepen. Ook de traditionele Finse opgietsauna laat u helemaal tot rust komen. Deze heerlijke ontspannende faciliteiten zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur en zorgen ervoor dat u helemaal uitgerust en ontspannen terugkomt van uw vakantie. De kinderen zullen zich ook geen moment vervelen, zij kunnen namelijk ook gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. De allerkleinste bezoekers kunnen dan uiteraard terecht in het speciaal voor hen bestemde peuterbad. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog een heerlijk verblijf op Terschelling met het héle gezin!