Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Fietsarrangement

Geniet van uw verblijf op Terschelling inclusief fietsen

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort is dé perfecte uitvalsbasis om het veelzijdige Waddeneiland Terschelling verder te ontdekken. Terschelling leent zich met 80 kilometer aan fietspaden bij uitstek goed voor een mooie fietstocht langs bos, duinen, heide en brede stranden. De glooiende fietspaden zorgen voor een bijzondere ervaring. Als fietsliefhebber kunt u op Terschelling uw hart ophalen!

Verblijf een weekend, midweek of week in één van onze luxe appartementen en ontdek het prachtige Terschelling op de fiets. Door onze samenwerking met Zeelen Fietsverhuur kunt u voordelig fietsen reserveren voorafgaand aan het verblijf. Op deze manier kunt u zorgeloos op ieder gewenst moment het eiland ontdekken op de fiets.  

Reserveer via onderstaande link direct uw fiets(en) via Zeelen Fietsverhuur. U heeft de mogelijkheid om de fietsen direct in de haven op te halen of de fietsen staan voor u klaar aan de overkant van het resort bij Zeelen Fietsverhuur.

Of u nu wind mee of wind tegen heeft, u maakt gegarandeerd prachtige fietstochten langs alle bijzondere plekken op Terschelling. Voor meer informatie over bijzondere fietsroutes op ons eiland kunt u altijd terecht bij onze receptie.

Wij wensen u alvast veel fietsplezier!

Fietsarrangement

  • Verblijf in een luxe appartement
  • Ontdek Terschelling op de fiets
  • 80 kilometer aan fietspaden
  • Huur fietsen bij Zeelen Fietsverhuur
  • Gratis wellness faciliteiten