+31 (0) 562 452 452receptie@residenceterschelling.nl  

Maatregelen omtrent Corona virus

  1. Maatregelen omtrent Corona virus

Maatregelen omtrent Corona virus

Laatste update: 14 april 2021, 10:05 uur

Uw verblijf bij Résidence Terschelling

✓ Gezien de omstandigheden en de maatregelen vanuit het RIVM zijn de fitness, de sauna en het binnenzwembad tot nader order gesloten.
✓ Sinds 1 december 2020 is het voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht een mondkapje te dragen in publieke ruimtes.
✓ Bij Résidence Terschelling geniet u van ruime appartementen met eigen voorzieningen zoals een compleet uitgeruste keuken.   
✓ Laat uw boodschappen bezorgen bij Résidence Terschelling. Bestel uw boodschappen via de COOP in Midsland

→  Geniet van de lente op Terschelling. Boek uw last-minute vandaag! 

Bij Résidence Terschelling volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Wij krijgen veel vragen over de gevolgen voor reeds geboekte vakanties, wij delen uw zorgen. Hieronder houden wij u op de hoogte:

  • Wilt u graag fietsen huren? Dat kan via de volgende link. U kunt ervoor kiezen dat de fietsen bij het resort voor u klaar staan of bij de haven (bij fietsverhuur Zeelen). Uw bagage kan gratis naar het resort worden vervoerd, bij aankomst in de haven gaat u naar het houten gebouw van Zeelen fietsverhuur en bagagevervoer aan de overkant van de parkeerplaats.
  • Meer informatie omtrent de maatregelen op Terschelling 
  • U vindt hier onze contact pagina

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren

  • Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch goed bereikbaar. U kunt ons ook mailen via receptie@residenceterschelling.nl, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Zoek en boek uw vakantie