Oerol Terschelling

Van 11 tot en met 20 juni 2021 is het weer zover; Oerol Terschelling. Dit jaarlijks terugkerende evenement op Terschelling biedt een podium aan vele artiesten. Het eiland staat tien dagen lang in het teken van vermaak en plezier. Van theater tot dans en van muziek tot zang; voor iedereen is er genoeg te beleven. En hoe lekker is het nou als u tijdens dit fantastische evenement kunt overnachten in een appartement waar uw luxe en rust centraal staat? Dit kan met een heerlijk arrangement van Residence Terschelling Wellness Waddenresort.

Waarom Résidence Terschelling?

  1. Luxe appartementen
  2. Indoor zwembad
  3. Heerlijke wellness
  4. Restaurants & winkels op loopafstand
 

Overnachten Oerol Terschelling 2021

Oerol Terschelling laat uw overdag genieten van voldoende vermaak. Het programma staat boordevol met straattheater, dans, muziek en zang. Voor elke leeftijdscategorie is er meer dan genoeg te beleven. Dit prachtige evenement duurt maar liefst 10 dagen, van 11 tot en met 20 juni, en wordt jaarlijks drukbezocht. Meer informatie over de toegangskaarten voor Oerol Terschelling vindt u hier.

Het mooie aan het Residence Terschelling Wellness Waddenresort is dat Midsland gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken is. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u niet met volle teugen kunt genieten van al het moois dat het festival voor u in petto heeft. De vele festiviteiten liggen verspreid door het dorp, waardoor een bezoek te voet of met de fiets ten zeerste aan te raden is.

Maak uw reservering bij Résidence Terschelling

Luxe verblijven tijdens Oerol Terschelling met onze wellness

Waar u overdag en ’s avonds kunt genieten van veel vermaak, is het natuurlijk heerlijk als u ’s morgens en eventueel ’s middags kunt genieten van rust en luxe. Bij Residence Terschelling Wellness Waddenresort bent u hiervoor op de perfecte locatie. De verblijven op het resort zijn van alle gemakken voorzien, zodat u heerlijk kunt ontspannen en zich nergens druk over hoeft te maken. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van het mooie festival.

De wellness faciliteiten op het resort zorgen ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw bezoek aan Oerol Terschelling. Een weekendarrangement of midweek met verschillende overnachtingen laat u alle stress van thuis vergeten. Het resort beschikt bijvoorbeeld over een Turks stoombad, een verwarmd binnenzwembad en een solarium. Daarnaast kunt u ook relaxen in een van de verschillende relaxruimtes, terwijl u ook lekker kunt stomen in de sauna. Wilt u uw bezoek aan Oerol Terschelling combineren met een heerlijk verwenarrangement, boek dan vandaag nog een heerlijk wellness verblijf bij Residence Terschelling!