Oerol Terschelling

Van 10 tot en met 19 juni 2022 is het weer zover; Oerol Terschelling. Dit jaarlijks terugkerende evenement op Terschelling biedt een podium aan vele artiesten. Het eiland staat tien dagen lang in het teken van vermaak en plezier. Van theater tot dans en van muziek tot zang; voor iedereen is er genoeg te beleven. En hoe lekker is het nou als u tijdens dit fantastische evenement kunt overnachten in een appartement waar uw luxe en rust centraal staat? Dit kan met een heerlijk arrangement van Residence Terschelling Wellness Waddenresort.

Boek een overnachting tijdens Oerol Terschelling

Waarom Résidence Terschelling?

  1. Luxe appartementen
  2. Indoor zwembad
  3. Heerlijke wellness
  4. Restaurants & winkels op loopafstand
 

Overnachten Oerol Terschelling 2022

Oerol Terschelling laat u overdag genieten van voldoende vermaak. Het programma staat boordevol met straattheater, dans, muziek en zang. Voor elke leeftijdscategorie is er meer dan genoeg te beleven. Dit prachtige evenement duurt maar liefst 10 dagen, van 10 tot en met 19 juni, en wordt jaarlijks drukbezocht. Meer informatie over Oerol Terschelling vindt u hier.

Het mooie aan het Residence Terschelling Wellness Waddenresort is dat Midsland gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken is. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u niet met volle teugen kunt genieten van al het moois dat het festival voor u in petto heeft. De vele festiviteiten liggen verspreid door het dorp, waardoor een bezoek te voet of met de fiets ten zeerste aan te raden is.

Maak uw reservering bij Résidence Terschelling

Luxe verblijven tijdens Oerol Terschelling met onze wellness

Waar u overdag en ’s avonds kunt genieten van veel online vermaak, is het natuurlijk heerlijk als u tussendoor kunt genieten van rust en luxe. Bij Residence Terschelling Wellness Waddenresort bent u hiervoor op de perfecte locatie. De appartementen op het resort zijn van alle gemakken voorzien, zodat u heerlijk kunt ontspannen en zich nergens druk om hoeft te maken. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van het mooie festival.

De wellnessfaciliteiten op het resort zorgen ervoor dat u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw bezoek aan Oerol Terschelling. Een weekendarrangement of midweek met verschillende overnachtingen laten u alle stress van thuis vergeten. Het resort beschikt bijvoorbeeld over een Turks stoombad, een verwarmd binnenzwembad en een solarium. Daarnaast kunt u ook relaxen in een van de verschillende relaxruimtes, terwijl u ook lekker kunt stomen in de sauna. Wilt u uw bezoek aan Oerol Terschelling combineren met een heerlijk verwenarrangement, boek dan vandaag nog een heerlijk wellness verblijf bij Residence Terschelling!