Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Oerol Terschelling

Het leukste evenement van Terschelling

Van tot en met 16 juni 2024 is het weer zover; Oerol Terschelling! Ieder jaar staat het eiland weer tien dagen lang in het teken van feest, plezier en gezelligheid. Van theater tot dans en van muziek tot zang; voor iedereen is er genoeg te beleven tijdens Oerol. En hoe lekker is het nou om tijdens het evenement te overnachten in een luxe appartement op een heerlijke locatie? Bij Residence Terschelling geniet u van een fantastisch Oerol 2024!  

Lekker slapen tijdens Oerol

  • Luxe appartementen
  • Op loop - & fietsafstand van Oerol
  • Indoor zwembad
  • Heerlijke wellness
  • Dichtbij het strand

🕒 Wacht niet te lang, want de accommodaties tijdens Oerol zijn snel volgeboekt!

Luxe overnachten tijdens Oerol 2024

Waar u overdag geniet van het fantastische Oerol, is het natuurlijk heerlijk om 's avonds thuis te komen in rust en luxe. Bij Residence Terschelling bent u hiervoor op de juiste locatie! Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zodat u na een drukke dag alleen nog maar hoeft te genieten. 

De wellnessfaciliteiten op ons resort zorgen ervoor dat u helemaal ontspant tijdens uw bezoek aan Oerol Terschelling. Een weekendarrangement of midweek met meerdere overnachtingen zorgen voor een waar vakantiegevoel. Naast de wellness beschikt ons resort ook over een verwarmd binnenzwembad. Daarnaast ontspant u helemaal in een van de verschillende relaxruimtes, terwijl u ook lekker kunt stomen in de sauna. Wilt u uw bezoek aan Oerol Terschelling combineren met een heerlijk verwenarrangement, boek dan vandaag nog een wellness verblijf bij Residence Terschelling!

Festivals en evenementen op Terschelling

Het programma van Oerol Terschelling staat boordevol met straattheater, dans, muziek en zang. Voor elke leeftijdscategorie is er meer dan genoeg te beleven. Dit prachtige evenement duurt maar liefst 10 dagen, van 7 tot en met 16 juni, en wordt jaarlijks drukbezocht. Meer informatie over Oerol Terschelling vindt u hier.

Het mooie aan Residence Terschelling is dat u Midsland gemakkelijk te voet of met de fiets bereikt. U hoeft dan ook werkelijk niets te missen van het event. De vele festiviteiten liggen verspreid over het hele dorp, waardoor een bezoek te voet of met de fiets zeker aan te raden is. 

Wist u dat Terschelling, naast Oerol, jaarlijks ook de thuisbasis is voor andere festivals en evenementen? Doe bijvoorbeeld mee aan de zware maar mooie marathon de Berenloop. Meer informatie over de verschillende evenementen en festivals op Terschelling leest u terug via deze link