Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Vacature facilitaire dienst

Vacature facilitaire dienst

Gasten komen bij ons van hun welverdiende vakantie genieten. We zoeken een nieuwe collega ter uitbreiding van ons huidige team. Jouw taak is de openbare ruimtes schoonhouden zoals de entree, gangen, lounge en trappenhuis. Heb jij oog voor detail, ben jij gastvrij en houd je er van om de handen uit de mouwen te steken?

Wat ga je bij ons doen?

Om onze gasten van hun vakantie te laten genieten, vinden wij het belangrijk dat ons resort er 'op en top' uitziet. Een belangrijk onderdeel hiervan is het onderhouden van de openbare ruimtes. Wanneer je bij ons komt werken, kom je terecht in een klein en gezellige team. Naast dat je oog voor detail hebt in je werk, vinden wij het ook belangrijk dat je vriendelijk bent. We zoeken iemand die het schoon en netjes houden van deze ruimtes zelfstandig kan uitvoeren, daarom zijn uren en tijden zelf in te vullen (in overleg met het parkmanagement).

Wie zoeken wij?

✓ Je hebt oog voor detail
✓ Je bent flexibel
✓ Je houdt je hoofd koel
✓ Je wilt graag de handen uit de mouwen steken!

Wat bieden wij?

✓ Veel werkplezier in een klein en gezellig team
✓ Gezellige activiteiten met ons kleine team
✓ Een flexibele baan, kies zelf je werktijden!

Heb jij zin om deze leuke uitdaging aan te gaan? Neem contact op met Anouk de Vries / parkmanager. Stuur geheel vrijblijvend een email naar: anouk@residenceterschelling.nl of bel naar 06 5794 8409

logo