Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Vakantieverblijven Terschelling

Vakantieverblijven met familie en vrienden op Terschelling

Een vakantieverblijf op Terschelling zorgt ervoor dat u op vakantie helemaal tot rust kunt komen. De rust en ruimte van Terschelling biedt ruimte voor ontspanning en plezier. De verschillende vakantieverblijven op het eiland geven u in sommige gevallen zelfs de mogelijkheid om uw trouwe viervoeter mee op vakantie te nemen. In sommige appartementen van Résidence Terschelling kunt u dan ook uw hond meenemen, waardoor u heerlijk met de complete familie op vakantie kunt.

Waarom Résidence Terschelling?

  • Luxe appartementen
  • Indoor zwembad
  • Heerlijke wellness
  • Restaurants & winkels op loopafstand

Vakantie vieren in luxe vakantieverblijf Terschelling

In een luxe vakantieverblijf op Terschelling komt u helemaal tot rust. Het eiland is uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie waarbij u heerlijk kunt uitwaaien aan het strand. Neem uw hond mee en maak lange strandwandelingen over het strand of door de duinen. Ook mooie fietstochten over het eiland behoren tot de mogelijkheid. Via het VVV-kantoor op Terschelling kunt u verschillende fietsroutes ontdekken die u de mooiste dingen van het eiland laten zien.

Ook voor de actievelingen zijn er genoeg mogelijkheden op het eiland. Zo kunt u kiezen voor een fietstocht over de wadden, waarbij ook kanoën over de wadden tot de mogelijkheden behoort. Gaat u toch liever surfen of powerkiten, dan kunt u dit doen op het strand van Terschelling. U heeft ook de mogelijkheid om mee te gaan op de viskotter TS-3 VIKING, u ervaart hier het leven van een echte garnalenvisser en vaart tevens langs het leefgebied van de zeehonden. Wilt u iets meer spanning en sensatie op het water? Ga dan voor een echte RIB Experience. Hierbij vaart u met een RIB op hoge snelheid over het water. De Waddeneilanden geven, wat u wensen ook zijn, meer dan genoeg mogelijkheden voor zowel jong als oud.

Luxe vakantieverblijf huren Terschelling

Een luxe vakantieverblijf op Terschelling zorgt voor ontspanning en rust. De wellness faciliteiten laten u de stress van het dagelijks leven even vergeten. U kunt daarbij gebruik maken van een verwarmd binnenzwembad of het Solarium. Ook is er een fitnessruimte beschikbaar voor de actievelingen die graag wat afwisselingen nodig hebben.

De vakantieverblijven op de Waddeneilanden zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien. U kunt kiezen voor appartementen van 2 tot 10 personen, waarbij in sommige gevallen uw trouwe viervoeter ook is toegestaan. Het vernieuwde interieur in alle appartementen geven u een luxueuze ervaringen op het prachtige eiland.

Sommige appartementen beschikken zelfs over een sauna, zonnebank of zonnehemel, zodat u niet direct naar de wellness faciliteiten hoeft om lekker te kunnen ontspannen. Dit kunt u namelijk eenvoudig vanuit uw eigen appartement doen. Het terras met uitgebreid terrasmeubilair zorgt ervoor dat u tijdens de zomermaanden heerlijk kunt genieten van de zon. Het verfrissende briesje dat van de Noordzee komt maakt de gevoelstemperatuur op het eiland bijzonder aangenaam. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog een heerlijke ontspannen vakantie bij Résidence Terschelling.