Dit jaar nog naar Terschelling?
Nu 20% korting op uw verblijf én bootticket!
Boek nu
 

Vroegboekkorting

  1. Vroegboekkorting

Profiteer van 10% vroegboekkorting

Wacht niet langer en stel uw vakantie op Terschelling alvast veilig! Boek uw verblijf 6 maanden van te voren en profiteer van 10% vroegboekkorting.

Résidence Terschelling is het gehele jaar de perfecte uitvalsbasis om uw vakantie door te brengen op het veelzijdige Terschelling. Samen met uw partner, familie of vrienden zult u een onvergetelijke vakantie beleven. Verblijf in een van onze luxe appartementen en maak tijdens uw verblijf gratis gebruik van de wellness faciliteiten en het binnenzwembad.

Het waddenresort ligt nabij langgerekte stranden en levendige dorpjes. Het diverse landschap leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling en/of fietstocht. De natuur van Terschelling ontdekken op een andere manier ontdekken? Middels een huifkartocht door de polder, over het wad en door de duinen ontdekt u Terschelling op een bijzondere manier.

Op Terschelling beleeft u elke dag weer een nieuw avontuur, boek dus snel uw verblijf met 10% vroegboekkorting! Als u nu boekt, dan wordt de vroegboekkorting automatisch in uw boeking verwerkt.

Waarom Résidence Terschelling?

  1. 10% vroegboekkorting
  2. Toplocatie in Midsland
  3. Verblijf in luxe appartementen
  4. Gratis wellness faciliteiten
  5. Verwarmd binnenzwembad
 
Boek vroeg bij Résidence Terschelling