Waddenresort

Een verblijf in ons Waddenresort betekent dat u optimaal in alle luxe kunt genieten van het fraaie eiland Terschelling. Het Waddenresort heeft een rustige maar zeer centrale ligging. Het resort bevindt zich in het kloppende hart van het eiland met het prachtige zandstrand, duinvalleien en het historische dorpje Midsland met leuke restaurants op loopafstand. De luxe appartementen met prachtige keukens en vernieuwd interieur geven u alle ruimte, comfort en vrijheid die u maar wenst.  

Het gehele jaar door is het Waddenresort de beste accommodatie op het eiland. Ook wanneer het buiten wat minder weer is kunt u op ons resort goed vertoeven. U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van het verwarmd binnenzwembad en het wellness center met Finse opgietsauna en Turks stoombad.

Ons Waddenresort is zeer geschikt voor gezinnen, families, rustzoekers en natuurliefhebbers. Voor de kinderen is er voldoende ruimte om te spelen. Zij zullen zich met goed en slecht weer prima vermaken. Jong of oud, iedereen ervaart in ons Waddenresort een aangenaam en onvergetelijk verblijf!

Landal Résidence Terschelling wordt Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Vanaf 1 januari 2019 zal de Résidence niet langer onder Landal Greenparks/Landal Terschelling opereren. Landal Résidence Terschelling heet vanaf 1 januari “Résidence Terschelling”. De Résidence is vanaf 1 januari 2019 onafhankelijk, met deze onafhankelijkheid verwachten wij nog beter in staat te kunnen zijn om aan de wensen en behoeften van onze gasten te voldoen.  

Waddenresort

  • Luxe appartementen
  • Centrale ligging
  • Nabij Midsland
  • Wellness center 
  • Verwarmd binnenzwembad 

Onze aanbiedingen!