Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

In maart op vakantie naar Terschelling

In maart naar Terschelling 

Bent u op zoek naar een lekker weekend, midweek of weekje weg in maart, laat uw zoektocht dan eindigen bij Résidence Terschelling! Dit heerlijke luxe resort, gelegen op een centrale locatie bij Midsland, heeft alles wat Terschelling te bieden heeft binnen handbereik! Zo geniet u eenvoudig van een heerlijke wandeling door de natuur, een bezoek aan de stranden of sightseeën bij de toeristische attracties! Niet alleen qua ligging is Résidence Terschelling idyllisch, ook qua accommodaties, faciliteiten en voorziening zal het u aan niets ontbreken. Neem een duik in het zwembad of kom helemaal tot rust in het wellness centrum. En uw hond? Die neemt u uiteraard gewoon mee! 

Waarom Résidence Terschelling?

  • Luxe appartementen
  • Indoor zwembad
  • Heerlijke wellness
  • Restaurants & winkels op loopafstand

Er even tussenuit in maart

Op Terschelling kunt u het gehele jaar door genieten van allerlei verschillende activiteiten, wat dit eiland perfect maakt voor eenieder die er even lekker op uit wil. Gaat u op vakantie in maart naar Terschelling dan is het mogelijkheid om prachtige lange strandwandelingen te maken, verschillende natuurgebieden te ontdekken of gewoonweg een prachtige eilandtour per fiets te doen. Maar ook wadlopen, -fietsen of -kanoën behoort tot de mogelijkheid. Wil u echt iets unieks beleven tijdens uw vakantie in maart op Terschelling? Ga dan naar natuurreservaat De Boschplaat, een unieke plek waar u, naast een ongekende ruige natuur, de Melkweg extra goed kunt zien en in maart zelfs het noorderlicht kunt aanschouwen.

Andere leuke uitstapjes en activiteiten tijdens uw vakantie op Terschelling zijn de Eco Safari. Hierbij verkent u in elektrische vervoersmiddelen verschillende natuurgebieden op het eiland verkennen die normaliter niet voor het gewone publiek toegankelijk zijn. Voor de echte adrenalinezoekers is er de mogelijkheid om een heuse RIB Experience te beleven. Hierbij vaart u met een RIB met hoge snelheid over het water, waardoor u zich even helemaal vrij voelt en de wind door uw haren voelt. Zo is er meer dan genoeg te beleven tijdens een heerlijk weekje of weekend weg in maart op Terschelling!

Geniet van een weekend, midweek of weekje op Terschelling

Zoals gezegd valt er tijdens uw vakantie in maart op Terschelling voldoende te beleven. U hoeft hiervoor echter niet per se het resort te verlaten! Naast het feit dat u verblijft in een compleet uitgerust en luxe appartement, sommigen zelfs met een eigen sauna-/zonnehemelcombinatie, zijn ook de verdere faciliteiten bij Résidence Terschelling meer dan aangenaam! 

Zo kunt u onbeperkt genieten van het luxe wellness center met Finse opgietsauna en relaxruimte. De kinderen kunnen heerlijk spelen en ravotten in de speeltuin met groot piratenschip, helemaal losgaan op de airtrampoline of zwemmen in het verwarmde zwembad. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de broodjes- en boodschappenservice op het resort, zodat u zelfs voor het ontbijt, de lunch en het diner de deur niet uit hoeft. Alles is hier simpelweg voorhanden om te genieten van een heerlijk weekje of lang weekend weg in maart! Boek dus vandaag nog uw verblijf of neem een kijkje bij onze lastminute vakanties in maart!