+31 (0) 562 452 452receptie@residenceterschelling.nl  
Last minutes?
Wilt u er nog even heerlijk tussenuit? Boek een last minute naar Terschelling!
Boek nu

Kerstvakantie vieren met de familie op Terschelling

  1. Kerstvakantie vieren met de familie op Terschelling

Kerstvakantie vieren met de familie op Terschelling

Geniet bij Résidence Terschelling van de magie van Terschelling tijdens de kerstvakantie. Résidence Terschelling is gelegen in het pittoreske dorpje Midsland en voorzien van allerlei luxe faciliteiten, zodat u tijdens uw kerstvakantie op Terschelling optimaal kunt genieten.  Ook zijn er in de kerstvakantie diverse leuke activiteiten op Terschelling te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Blokarten, 4x4 strand rijden, paardrijden of op zeehondensafari. Boek een van onze speciale kerstarrangementen en geniet tijdens de kerstvakantie van een luxe en avontuurlijk verblijf op Terschelling.

Boek uw verblijf tijdens de Kerstvakantie op Terschelling

Waarom Résidence Terschelling?

  1. Luxe appartementen
  2. Indoor zwembad
  3. Heerlijke wellness
  4. Restaurants & winkels op loopafstand
 
Boek uw verblijf tijdens Kerst
 

Ontdek hier onze appartementen

Kom tot rust in een luxe vakantiehuis nabij de zee

Wilt u zich tijdens de kerst geen zorgen maken over het kerstdiner, maar juist genieten van alle mooie activiteiten tijdens de voor velen mooiste tijd van het jaar? Huur dan tijdens de kerstvakantie een vakantiehuis op Terschelling. De ruime en royale appartementen van Résidence Terschelling zijn centraal gelegen in het pittoreske Midsland. Midsland is, door zijn idyllische ligging, de perfecte uitvalsbasis voor het ondernemen van talloze winterse activiteiten.

De gezellige en moderne vakantiehuizen van Résidence Terschelling bieden plaats aan gezelschappen tot 10 personen. Het is dus geen probleem om met de hele familie kerst te vieren op Terschelling. Wilt u tijdens de kerstvakantie echte luxe dan kunt u zelfs kiezen voor een vakantiehuis met privé sauna-/zonnehemelcombinatie. Uw kerstdiner kunt u uiteraard gezellig met de familie zelf bereiden in de keuken van uw luxe appartement, maar u kunt ook genieten van een heerlijk kerstdiner in een van de restaurants op Terschelling. Uiteraard raden wij u aan om vooraf een plaatsje te reserveren zodat u zeker weet dat u kunt aanschuiven!

Activiteiten op Terschelling tijdens de kerstvakantie

Terschelling ligt nooit stil, ook niet tijdens de kerstvakantie. Er zijn op Terschelling dan ook talloze (avontuurlijke) activiteiten tijdens de kerstvakantie te beleven en te doen. Zowel voor families met kleine kinderen, stellen die op zoek zijn naar ontspanning of fanatieke wandelaars die lekker willen uitwaaien op het strand.

Tijdens de kerstvakantie wordt er op Terschelling ieder jaar een lichtjestocht voor de kinderen georganiseerd, kunt u tijdens tweede kerstdag een prachtige wandeling maken van 10 kilometer met hapjes, drankjes en entertainment en vindt u in Midsland een midwintermarkt. Ook de levende kerststal in Hoorn waar de kinderen mogen helpen om de dieren te voeren en u in een verwarmde huifkar een tocht naar de Boschplaat kunt maken is een bezoek waard.

Liever iets avontuurlijker? Wat dacht u dan van Blokarten langs de vloedlijn, 4x4 strand rijden in een 4 tot 8 persoons landrover langs de mooiste plekjes van Terschelling, paardrijden op de rug van een Fries paard door de natuur of op zeehondensafari met een landrover. Tijdens de kerstvakantie op Terschelling kan het allemaal! Neem nu een kijkje bij onze kerstarrangementen voor deze unieke activiteiten!

Wilt u een onvergetelijke kerstvakantie beleven in een luxe vakantiehuis op Terschelling? Boek dan nu uw kerstvakantie bij Résidence Terschelling!