Résidence Terschelling Wellness Waddenresort
Midsland - Terschelling | Résidence Terschelling

Midsland

Midsland: het gezelligste dorp van Terschelling

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort ligt op wandelafstand van het levendige dorp Midsland. Op nog geen vijf minuten lopen van ons resort vindt u de gezellige dorpskern. Midsland is het op een na grootste dorp van Terschelling en ligt midden op het eiland. Dit maakt Midsland een goede uitvalsbasis om de rest van het eiland verder te ontdekken te voet of met de fiets. In nog geen tien minuten fietsen of 20 minuten wandelen staat u op het brede strand en voelt u het zand onder uw voeten en de wind door uw haren. Spot tijdens uw fietstocht door de polder de vele vogelsoorten en, met enig geluk, ziet u de zeehonden op het strand liggen.

Het dorp Midsland wordt gekenmerkt door de kruiskerk uit 1880 en de vele karakteristieke gebouwen. Hier vindt u het oude Terschelling terug. Veel van de gebouwen zijn rijksmonumenten waarin tegenwoordig winkels en restaurants zijn gevestigd. Dit zorgt voor een echt dorpsgevoel. Struin door de gezellige winkelstraat genaamd “Oosterburen”. Hier vindt u o.a. de speciaalzaak op Terschelling in koffie en thee "De Oude Smidte". De geur van koffie, thee en chocolade komen u tegemoet bij binnenkomst. 

"Voor jong en oud biedt Midsland gegarandeerd plezier. U kunt zich uren vermaken in ons gezellige en authentieke dorp! "

Restaurants in Midsland

Eet een heerlijk ijsje bij “De IJswinkel”, spreek de dag door onder het genot van een verkoelend drankje op het terras en sluit de dag af met een diner bij één van de vele restaurants. Zo kunt u kiezen voor een culinair diner, Italiaans, Mexicaans of gezellig ouderwets pannenkoeken eten met de hele familie. Kortom, keuze genoeg. Na het diner is het tijd om te dansen en een drankje te nuttigen. Midsland is rijk aan gezellige cafés waar ’s avonds genoeg te beleven is. Daarnaast vormt Midsland het hart van diverse evenementen waardoor er het hele jaar door genoeg vertier is.

Meer over de beste restaurants in Midsland..🍷

Ontdek meer van Terschelling..