+31 (0) 562 452 452receptie@residenceterschelling.nl  
100% Flexibel,
✔ Tot 48 uur
voor aankomst
gratis omboeken.
✔ Voor alle boekingen gemaakt in april
Boek nu
Midsland - Terschelling | Résidence Terschelling
Midsland - Terschelling | Résidence Terschelling

Midsland

  1. Midsland

Midsland

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort ligt op wandelafstand van het levendige dorp Midsland. Op nog geen vijf minuten lopen van ons resort vindt u de gezellige dorpskern. Midsland is het op een na grootste dorp van Terschelling en ligt midden op het eiland. Dit maakt Midsland een goede uitvalsbasis om de rest van het eiland verder te ontdekken te voet of met de fiets. In nog geen tien minuten fietsen of 20 minuten wandelen staat u op het brede strand en voelt u het zand onder uw voeten en de wind door uw haren. Spot tijdens uw fietstocht door de polder de vele vogelsoorten en, met enig geluk, ziet u de zeehonden op het strand liggen. Of u maakt een half uur durende fietstocht naar West-Terschelling waar u kunt struinen door de vele straatjes en de Brandaris en de haven kunt bezichtigen.

Het dorp Midsland wordt gekenmerkt door de kruiskerk uit 1880 en de vele karakteristieke gebouwen. Hier vindt u het oude Terschelling terug. Veel van de gebouwen zijn rijksmonumenten waarin tegenwoordig winkels en restaurants zijn gevestigd. Dit zorgt voor een echt dorpsgevoel. Struin door de gezellige winkelstraat genaamd “Oosterburen”. Hier vindt u o.a. de speciaalzaak op Terschelling in koffie en thee "De Oude Smidte". De geur van koffie, thee en chocolade komen u tegemoet bij binnenkomst. 

Eet een heerlijk ijsje bij “De IJswinkel”, spreek de dag door onder het genot van een verkoelend drankje op het terras en sluit de dag af met een diner bij één van de vele restaurants. Zo kunt u kiezen voor een culinair diner, Italiaans, Mexicaans of gezellig ouderwets pannenkoeken eten met de hele familie. Kortom, keuze genoeg. Na het diner is het tijd om te dansen en een drankje te nuttigen. Midsland is rijk aan gezellige cafés waar ’s avonds genoeg te beleven is. Daarnaast vormt Midsland het hart van diverse evenementen waardoor er het hele jaar door genoeg vertier is.

Voor jong en oud biedt Midsland gegarandeerd plezier. U kunt zich uren vermaken in ons gezellige en authentieke dorp! Verblijf in Résidence Terschelling Wellness Waddenresort en ontdek het levendige dorpje Midsland.

Tips Midsland

  1. Het gezelligste dorp op Terschelling
  2. Op loopafstand van ons resort
  3. Bezoek de kruiskerk uit 1880 met oude begraafplaats
  4. Aanschouw de prachtige rijksmonumenten
  5. Struin door de winkelstraat Oosterburen
  6. Bezoek speciaalzaak in koffie en thee "De Oude Smidte"
  7. Geniet van een drankje op een van de vele terrassen
  8. Proef de eilandspecialiteiten in één van de vele restaurants
  9. Sluit de dag af met een gezellige borrel
 
Boek nu uw verblijf bij Résidence Terschelling