Voorjaarsvakantie Terschelling - Vier het voorjaar met 20% korting

Ons luxe resort Résidence Terschelling ligt vlakbij het strand en het gezellige dorp Midsland, en is de perfecte uitvalsbasis om Terschelling te verkennen. De vakantie begint al tijdens de overtocht naar het eiland.

Als u in de periode tussen 16 februari en 26 april* van een heerlijke vakantie op Terschelling, het mooiste Waddeneiland van Nederland, komt genieten profiteert u van 20% korting op het verblijf en van 20% korting op de overtocht bij Doeksen. Deze korting wordt aangeboden bij een minimaal verblijf van 2 nachten en een maximaal verblijf van 10 nachten.

*Uitgezonderd vrijdag 22 maart t/m maandag 25 maart en vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april.

 

Of lees eerst meer over ons resort

Waarom Résidence Terschelling?

  • Luxe appartementen
  • Heerlijke wellness
  • Dichtbij het strand
 
  • Wacht niet te lang, Terschelling is populair tijdens de voorjaarsvakantie!
 
 
 

Vier de krokusvakantie op Terschelling

Een vakantie op Terschelling is leuk in alle jaargetijden, zo ook in de krokusvakantie. Wist u dat Terschelling ruim 70 kilometer aan fietspaden heeft? De leukste manier om de mooie natuur en de dorpen van het eiland te verkennen is dan ook op de fiets. Op de mooie zandstranden kunt u heerlijk wandelen en uitwaaien, met een welverdiende pauze in een van de sfeervolle strandpaviljoens. Is het tijdens de voorjaarsvakantie in februari een dag wat minder goed weer, dan zijn er genoeg leuke binnen-activiteiten te ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld het Wrakkenmuseum in Formerum of Museum ’t Behouden Huys in West-Terschelling.

Ook een fiets huren op Terschelling? Wees er op tijd bij en reserveer alvast via deze link!

Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Op Résidence Terschelling Wellness Waddenresort verblijft u in een ruim en modern vakantiehuis of appartement. De wellness appartementen op het resort zijn uitgerust met een privé sauna.  Terwijl de kinderen zich op het resort vermaken in het verwarmde overdekte zwembad, kunt u sporten in onze fitnessruimte of genieten van de gratis wellnessfaciliteiten, zoals de Finse sauna. In de tuin van het resort is een leuke speeltuin met een piratenschip en een air trampoline te vinden, en binnen is een speelhoek.

Doen in de omgeving van Résidence Terschelling

Het resort ligt op loopafstand van het gezellige centrum van het dorp Midsland. Wandel door de winkelstraat Oosterburen en ga heerlijk uit eten in een van de restaurants in Midsland. Voor de actieve vakantieganger is er veel te doen tijdens een vakantie op Terschelling, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Als u gaat wadlopen maakt u kennis met de bijzondere natuur van het eiland, waarbij u misschien ook zeehonden spot. U kunt ook een huifkartocht maken over het strand en door de duinen, of meegaan met de Eco Safari, waarbij u onder leiding van een gids met elektrische terreinwagens de natuurgebieden van het eiland ontdekt. En een vakantie op Terschelling is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan vuurtoren De Brandaris!