Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Wellness vakantie in Nederland?

Wellness vakantie in Nederland?

Voor de harde werkers onder ons is een ontspannen wellnessvakantie in Nederland wel verdiend. Bij Résidence Terschelling kunt u, omringd met prachtige natuur en landschappen, tot rust komen in een luxe wellnesswoning. Gezellig een romantisch wellnessweekend in Nederland met uw partner of een week met de familie, u heeft gegarandeerd een heerlijke vakantie. Op het mooie Waddeneiland Terschelling is er van alles te doen om een onvergetelijke vakantie te hebben. Na een actieve dag kunt u samen met uw familie of partner ontspannen in de wellness faciliteiten bij Résidence Terschelling. Wanneer gaat u op wellnessvakantie in Nederland?

Waarom Résidence Terschelling:

  • Luxe appartementen
  • Volledig uitgeruste keuken
  • Privé sauna
  • Fiets- en wandelroutes

Geniet van een heerlijke luxe wellnessvakantie in eigen land

Iedereen is er wel eens aan toe om de dagelijkse zorgen achter te laten en heerlijk op vakantie te gaan. En wat is daar nou een betere plek voor dan op het prachtige Waddeneiland Terschelling? Vanaf het moment dat u op de veerboot stapt, kunt u al genieten van de rust en het heerlijke vakantiegevoel. Tijdens uw wellnessweekend in Nederland zijn er genoeg activiteiten te doen en mooie bezienswaardigheden te zien. Zodra u klaar bent met het ontdekken van Terschelling, kunt u heerlijk tot rust komen in uw appartement. Op het resort zijn er meerdere wellnessfaciliteiten waardoor u volledig kunt ontspannen tijdens uw wellnessvakantie in Nederland.

Verblijf in een luxe wellnesswoning in Nederland

Door de ruime indeling van de appartementen kunt u tijdens uw wellnessvakantie in Nederland gezellig met het hele gezin terecht bij Résidence Terschelling. De appartementen zijn namelijk beschikbaar van 2 tot 10 personen. Zo kunt u gezellig met elkaar eten en samenkomen, maar heeft u ook de ruimte om u even af te zonderen. Door het comfort en de luxe van de appartementen kunt u heerlijk relaxen tijdens uw wellnessweekend in Nederland. In de wellness appartementen heeft u zelfs privé wellnessfaciliteiten voor de ultieme ontspanning. Voor een heerlijk bezoek aan de sauna, het binnenzwembad of even bijkleuren in het solarium kunt u terecht bij de wellnessfaciliteiten van het resort.

Ontdek Terschelling tijdens uw wellnessvakantie 

Tijdens uw wellnessvakantie in Nederland ontkomt u er natuurlijk niet aan om het prachtige Waddeneiland Terschelling te ontdekken. Er is genoeg te beleven waardoor u zich gegarandeerd niet gaat vervelen. Ga bijvoorbeeld wandelen of fietsen door de landschappen, maak een strandwandeling of bezoek de pittoreske dorpjes. De ultieme wadden ervaring is natuurlijk wadlopen, waarbij u zeehonden kunt spotten en het ‘groene strand’ kunt bewonderen. In Midsland kunt u genieten van de heerlijke restaurants en cafés, want lekker eten mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw wellnessweekend in Nederland.

🏡 Waar kan ik het beste verblijven tijdens een wellness vakantie in Nederland?

Voor de ultieme wellness ervaring verblijft u in de luxe wellness appartementen van Résidence Terschelling. U beleeft gegarandeerd een ontspannen wellness vakantie in Nederland. 

🦮 Mag mijn hond mee tijdens mijn wellness vakantie in Nederland?

In sommige wellness appartementen van Résidence Terschelling is uw trouwe viervoeter van harte welkom. Geniet samen van een welverdiende wellness vakantie in Nederland. 

🚴🏻‍♀️ Wat kan ik doen tijdens een wellness vakantie in Nederland?

Tijdens een wellness vakantie in Nederland kunt u volledig tot rust komen in uw privé sauna en de wellness faciliteiten van het resort. Combineer wellness met de prachtige natuur en ontdek het eiland te voet of op de fiets.

👨‍👩‍👧‍👦 Wat is er te doen voor de kinderen tijdens een wellness vakantie in Nederland?

Op Terschelling zullen de kinderen zich geen minuut vervelen. Er zijn diverse leuke kinderactiviteiten op Terschelling. Bovendien is ons resort voorzien van een speeltuin, piratenschip, pooltafel en nog veel meer.