Overnachten na Fjoertoer Terschelling 2022 

26 maart 2022 is het alweer tijd voor de veertiende editie van de Fjoertoer op Terschelling. Startende in Midsland wordt u over prachtige stukken land naar vuurtoren de Brandaris geleidt. U maakt daarbij kennis met een aantal bijzondere licht- en vuureffecten langs de route, allemaal gemaakt door lokale kunstenaars. Het is daarmee niet alleen een hele gezellig tour, u maakt ook nog eens kennis met de lokale gebruiken en leert het prachtige Terschelling een stuk beter kennen.

Waarom Résidence Terschelling?

  • Luxe appartementen
  • Indoor zwembad
  • Heerlijke wellness
  • Restaurants & winkels op loopafstand
 

Beleef de Fjoertoer bij Residence Terschelling

De Fjoertoer laat u Terschelling op een unieke manier beleven. Met een wandeling van 16, 21 of 26 kilometer maakt u kennis met de mooiste stukken van het prachtige eiland. Wilt u meewandelen, dan is inschrijven voor de Fjoertoer verplicht. De wandeling voert u langs de duinen, door verschillende natuurgebieden en natuurlijk langs het mooie strand van Terschelling. 

Residence Terschelling Wellness Waddenresort is daarbij de ideale locatie om uw wandeltocht goed te beginnen en nog beter af te sluiten. Vanuit het prachtige resort wandelt u binnen korte tijd naar het startpunt van de wandeltocht. Ook met de fiets is het startpunt van de tocht gemakkelijk te bereiken. Boek daarom nu alvast uw verblijf voor de prachtige Fjoertoer op 26 maart 2022.

Maak uw reservering bij Résidence Terschelling

Ontspannen in de wellness tijdens de Fjoertoer Terschelling

Heeft u net de prachtige doch lange wandeling afgerond? Dan is het natuurlijk heerlijk om volledig tot rust te komen en te ontspannen bij Residence Terschelling Wellness Waddenresort. U heeft hier de keuze uit verschillende appartementen, variërend van 2 tot 11 personen. Een overnachting voor, tijdens én na de Fjoertoer kunt u gemakkelijk boeken, waarbij u natuurlijk gebruik kunt maken van de uitgebreide wellness faciliteiten.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een heerlijk verwarmd binnenzwembad en verschillende relaxruimtes. Ook het solarium en de sauna zorgen ervoor dat u volledig ontspant na de grote inspanning die u heeft geleverd of gaat leveren tijdens de Fjoertoer. Bij Residence Terschelling Wellness Waddenresort komt u helemaal tot rust en vergeet u de stress van het dagelijks leven. Het resort biedt u daarom de ideale gelegenheid om bij te komen van uw prestatie.

De heerlijke wellness faciliteiten, de luxe appartementen en de prachtige geven u het vakantiegevoel waar u voor, tijdens en na de Fjoertoer naar op zoek bent. Wacht daarom niet langer en boek vandaag nog uw droomverblijf tijdens bij Residence Terschelling.