Fjoertoer Terschelling 2024 | Bent u erbij?

Op zaterdag 24 maart 2024 is het weer tijd voor de zestiende editie van de Fjoertoer op Terschelling. Startende in Midsland wordt u over prachtige stukken land naar vuurtoren de Brandaris geleidt. U maakt daarbij kennis met een aantal bijzondere licht- en vuureffecten langs de route, allemaal gemaakt door lokale kunstenaars. Het is daarmee niet alleen een hele gezellig tour, u maakt ook nog eens kennis met de lokale gebruiken en leert het prachtige Terschelling een stuk beter kennen.

 

Waarom Résidence Terschelling?

  • Luxe appartementen
  • Indoor zwembad
  • Heerlijke wellness
  • Restaurants & winkels op loopafstand
  • Dichtbij het strand
 
  • Wacht niet te lang - de Fjoertoer raakt snel uitverkocht!
 
 

Boek uw Fjoertoer-weekend bij Residence Terschelling

De Fjoertoer laat u Terschelling op een unieke manier beleven. Met een wandeling van 16, 21 of 26 kilometer maakt u kennis met de mooiste stukken van het prachtige eiland. De wandeling voert u langs de duinen, door verschillende natuurgebieden en natuurlijk langs het mooie strand van Terschelling. Wilt u meewandelen, dan is inschrijven voor de Fjoertoer verplicht. Uw kaartje voegt u makkelijk online toe aan uw reservering bij Résidence Terschelling. Zo is uw weekend al helemaal compleet! 

Residence Terschelling is de ideale locatie om uw wandeltocht goed te beginnen en nog beter af te sluiten. Vanuit het prachtige resort wandelt of fietst u binnen korte tijd naar het startpunt van de tocht. Boek daarom nu alvast uw verblijf voor de prachtige Fjoertoer op 24 maart 2024.

Ontspannen in de wellness tijdens de Fjoertoer Terschelling

Heeft u net de prachtige Fjoertoer afgerond? Dan is het heerlijk tot rust komen en ontspannen bij Residence Terschelling. U heeft hier de keuze uit verschillende appartementen, variërend van 2 tot 11 personen. Een overnachting voor, tijdens én na de Fjoertoer boekt u gemakkelijk online. Uiteraard is het mogelijk tijdens uw verblijf gebruik te maken van onze uitgebreide wellness faciliteiten.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk verwarmd binnenzwembad en verschillende relaxruimtes? Ook het solarium en de sauna zorgen ervoor dat u volledig ontspant na de grote inspanning die u heeft geleverd of gaat leveren tijdens de Fjoertoer. 

De heerlijke wellness faciliteiten, de luxe appartementen en de prachtige omgeving geven u het vakantiegevoel waar u voor, tijdens en na de Fjoertoer naar op zoek bent. Wacht daarom niet langer en boek vandaag nog uw droomverblijf tijdens bij Residence Terschelling!