Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Oud en nieuw op Terschelling

Oud en nieuw op Terschelling

Wilt u de jaarwisseling eens op een bijzondere locatie vieren? Denk dan eens aan oud en nieuw op Terschelling. Op dit prachtige Waddeneiland liggen de luxe appartementen van Résidence Terschelling Wellness Waddenresort. Met een faciliteiten als een wellness en een indoorzwembad, is dit de perfecte bestemming voor een oud en nieuw in luxe. Tel op oudejaarsavond af en proost op het nieuwe jaar met een goed glas champagne. Nieuwjaar begint goed met een heerlijke wandeling over het strand, door de bossen of de duinen. Boek nu uw oud en nieuw op de Wadden.

 

Waarom Résidence Terschelling?

  • Luxe appartementen
  • Indoor zwembad
  • Heerlijke wellness
  • Dichtbij het strand
 
 

Oud en nieuw vieren op de Wadden

Gun uzelf een rustgevende jaarwisseling en breng oud en nieuw door op de Wadden. Bij Résidence Terschelling beleeft u ongetwijfeld een fijne oud en nieuw. Vier het einde van het jaar romantisch met z’n tweeën of met het hele gezin. Onze luxe appartementen zijn geschikt van 2 tot 12 personen. Na een frisse strandwandeling is het extra genieten in de wellness of het verwarmde binnenzwembad van ons resort. Liever een privé sauna? Dan is een wellness appartament echt iets voor u. Maak uw oud en nieuw bijzonder en vier het bij Résidence Terschelling.

Uitwaaien op Terschelling tijdens oud en nieuw

Het nieuwe jaar beginnen op het wonderschone Terschelling? Het eiland biedt volop mogelijkheden voor een geslaagde jaarwisseling. Maak prachtige wandel- en fietstochten door de natuur en ontdek hoe de eilanders oud en nieuw vieren. Ga met elkaar uit eten of geniet juist van een eigen gemaakt diner in uw appartement. Tijdens de feestdagen geniet u op het eiland van prachtige winterlandschappen. Oud en nieuw op Terschelling is genieten op uw eigen manier.  

Waddeneiland Terschelling

 
 

🏡 Waar vind ik een vuurwerkvrij vakantiepark?

Résidence Terschelling is gelegen op een rustige locatie op Terschelling. Het resort is volledig vuurwerkvrij waardoor u in alle rust geniet van een fijne jaarwisseling. Ontdek ons aanbod aan ruime appartementen. 

 🐶Waar kan ik met de hond op vakantie tijdens oud en nieuw?

U wilt graag genieten van een rustige vakantie tijdens oud en nieuw met uw hond? Boek dan een luxe appartement bij Résidence Terschelling. Het resort is vuurwerkvrij en omringd door strand en bos waar uw hond zich heerlijk kan uitleven.

🍂 Wat kan ik doen tijdens oud en nieuw op Terschelling?

Vier oud en nieuw op waddeneiland Terschelling en kom helemaal tot rust in de prachtige natuur. Het resort ligt dichtbij strand, bos en duin waardoor u eindeloos wandel- en fietsplezier beleeft. 

👶 Waar kan ik oud en nieuw vieren met de kinderen?

Vier oud en nieuw met de kinderen op Terschelling. De natuur biedt tal van leuke activiteiten voor jong en oud. Ontdek onze accommodaties geschikt tot 12 personen.