Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Wandelfaciliteiten

Ontdek Terschelling te voet

Liefhebbers van wandelen kunnen hun hart ophalen op Terschelling! De centrale ligging van Résidence Terschelling in Midsland biedt u vele mogelijkheden om de omgeving te voet te ontdekken. Binnen een kwartier bent u al in het Koreabos, waar u in alle rust een prachtige wandeling kunt maken. Of loop via de duinen richting het dichtstbijzijnde strand van Midsland aan Zee. Indien u een echte wandelaar bent, raden wij u wadlopen aan. Een unieke manier om het wad te ontdekken, terwijl u geniet van een wijds uitzicht over zee en land!

  • Voor iedere wandelaar is er een geschikte route
  • Routes variëren van 4 tot 15 kilometer
  • Wandelboekje bij de receptie

Meer dan 200 kilometer aan wandelpaden

Terschelling beschikt over meer dan 200 kilometer aan wandelpaden, onverharde wegen en strand, zodat er altijd wel een mooie wandelroute in de buurt is! Wandelknooppunten zijn te vinden over het gehele eiland, en deze zullen u de weg wijzen gedurende uw wandeling. Routes variëren van 4 tot 15 kilometer, en leiden u door de duinen, het bos en over het witte strand van Terschelling. Wandelen is dus een uitstekende activiteit voor het hele gezin. Ook biedt het eiland u de mogelijkheid om te Nordic walken met een speciale route van ruim elf kilometer. 

"Voor iedere wandelaar is Terschelling geschikt!" 

Wandelroutes vanaf Résidence Terschelling

Ons team is de laatste tijd veel op pad geweest om u te voorzien van unieke wandelroutes die bij het resort beginnen en weer eindigen. Het eindresultaat, 15 waddenwandelingen die variëren tussen de 3 en 10 kilometer. De wandelingen brengen u naar onontdekte plekjes en zijn veelal over onverharde paden. Ideaal voor gezinnen, hardlopers, een rondje met de hond of gewoon om het eiland te verkennen. Het boekje is te vinden bij de receptie waar wij u graag meer vertellen over de routes. 

 

Expeditie Noordkaap: combineer wandelen en fietsen

Bent u op zoek naar een bijzondere en actieve invulling van uw dag en houdt u er van om fietsen te combineren met wandelen. Dan is de route Expeditie Noordkaap iets voor u! Een intensieve dag waarbij u bijzondere plekken van het eiland ontdekt. De route start op de fiets, wanneer de fietspaden overgaan tot duinpaden zult u de route verder te voet moeten voortzetten om uiteindelijk de Noorkaap te kunnen bereiken. Beschrijving van de route en de bijhorende routekaart van deze bijzondere expeditie kunt u verkrijgen bij de receptie.

Voor meer informatie over de verschillende wandelroutes op ons eiland kunt u terecht bij de receptie van het resort.

Ontdek meer van Terschelling..