Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Fietsen

Ontdek het prachtige Terschelling op de fiets

Ons Waddeneiland is zeer geschikt om te fietsen, mede dankzij de vele fietspaden die u naar de mooiste plekken leiden. Met 80 kilometer aan fietspaden is Terschelling voor elke fietsliefhebber een uitdaging. Maak een prachtige tocht naar de vuurtoren Brandaris, fiets door natuurgebied de Boschplaat en spot verschillende vogelsoorten. Omdat de afstanden tussen de verschillende dorpen relatief klein zijn, kunt u het gehele eiland zelfs binnen een dag zien tijdens een heerlijke fietstocht! Een echte aanrader is de 40 kilometer lange fietsroute “Sporen in het Zand”. Deze fietsroute leidt u langs allerlei bijzondere plekken op Terschelling.

  • 80 kilometer aan fietspaden
  • Fietsverhuur tegenover het resort
  • Prachtige routes
  • Gratis fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie

Fietsen huren op Terschelling

Het is mogelijk om fietsen te huren bij ons resort Résidence Terschelling. Via Zeelen Fietsverhuur, onze buurman die de fietsen graag voor u bij aankomst in de haven of tegenover het resort voor u klaar zet, kunt u onder andere stadfietsen, mountainbikes, goede elektrische fietsen, tandems en fietsen met dubbele fietstas huren. Ook voor de kinderen kunt u kinderfietsen, bolderwagens en kinderzitjes huren. Wij raden aan om uw fietsen tijdig te reserveren om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Reserveer via onderstaande link direct uw fiets(en) via Zeelen Fietsverhuur.

 

Expeditie Noordkaap: combineer wandelen en fietsen

Bent u op zoek naar een unieke en actieve invulling van uw dag en houdt u er van om fietsen te combineren met wandelen. Dan is de route Expeditie Noordkaap iets voor u! Een intensieve dag waarbij u bijzondere plekken van het eiland ontdekt. De route start op de fiets, wanneer de fietspaden overgaan tot duinpaden zult u de route verder te voet moeten voortzetten om uiteindelijk de Noorkaap te kunnen bereiken. Beschrijving van de route en de bijhorende routekaart van deze bijzondere expeditie kunt u verkrijgen bij de receptie.

Ontdek meer van Terschelling..