Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Actief

Activiteiten voor de actieve eilandbezoeker

Voor de actieve eilandbezoeker is er veel te doen op Terschelling! Het eiland is uitermate geschikt om te voet of per fiets te ontdekken. Binnen een dag kunt u het hele eiland zien per fiets. De diversiteit aan fietsen is groot op het eiland. U kunt kiezen uit o.a. stadsfiesten, goede elektrische fietsen, kindertandems, bakfietsen en fietsen met een dubbele fietstas. Indien u op zoek bent naar een avontuurlijke activiteit, zijn er verschillende mogelijkheden.

  • Groot aanbod aan avontuurlijke activiteiten
  • Geschikt voor jong en oud
  • Vraag bij de receptie om de mogelijkheden

Paardrijden of huifkartocht

Ontdek ons prachtige Waddeneiland te paard! Vanwege de ruimte en rust is Terschelling zeer geschikt voor paardrijden. Maak een prachtige bosrit of kies voor een ochtendrit over het strand. Onderweg rijdt u door de duinen, langs de befaamde cranberryvelden en door de polder. Een geweldige manier om de natuur van het eiland te ontdekken.

Tevens kunt u op Terschelling een huifkartocht maken door de polder, over het wad en door de duinen. Er zijn verschillende huifkarroutes uitgestippeld. Een leuke activiteit voor jong en oud om de omgeving te ontdekken op een speciale manier. Voor meer informatie over paardrijden of de huifkartochten kunt u terecht bij onze receptie.

"Een geweldige manier om de natuur van het eiland te ontdekken"

Paardrijden op Terschelling een unieke beleving

Wadlopen of wadkanoën

Beleef de elementen die Terschelling zo bijzonder maken. Tijdens het wadlopen zult u zich een voelen met de natuur. Tijdens deze tocht loopt u over het wad en via de kwelders richting de Boschplaat. Een unieke tocht door de ongerepte natuur van het eiland, waarbij u zelfs de kans heeft op het spotten van zeehonden! Wist u dat de Waddenzee in 2009 is benoemd als UNESCO Werelderfgoed?

Indien u op zoek bent naar meer actie, dan is wadkanoën zeker iets voor u. Het heldere water zorgt voor een prachtig zicht op de bodem van het wad. Bovendien kijkt u vanaf het wad uit op het duingebied waar de Brandaris als oriëntatiepunt dient en zorgt voor een uniek plaatje! Mocht u meer willen weten over wadlopen of wadkanoën, dan kunt u contact opnemen met de receptie.

RIB Experience

Race over de Waddenzee tijdens de RIB Experience! Tijdens deze tocht vaart u met hoge snelheid over het water, terwijl de wind door uw haren waait. Deze tocht is voor de echte actieliefhebber! Niet alleen krijgt u een adrenalinekick, maar u wordt ook beloond met een adembenemend uitzicht over de Waddenzee en over de prachtige duinen die ons eiland rijk is. Al enthousiast geworden? Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Eco Safari

Beleef de ongerepte natuur op Terschelling op een bijzondere manier! Tijdens de Eco Safari neemt een gids u mee door de natuurgebieden van Terschelling. Dankzij de elektrische wagens rijdt u tijdens deze tocht door unieke gebieden die normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek. De fluisterstille wagens zorgen ervoor dat de natuur niet verstoord wordt, terwijl u geniet van de verborgen schatten van ons Waddeneiland! Bezoek de receptie van Résidence Terschelling Wellness Waddenresort voor meer informatie omtrent deze Eco Safari.

Meer leuke activiteiten op Terschelling?

 

Ontdek meer van Terschelling..