Meivakantie Terschelling

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie op de Waddeneilanden met uw familie? Neem dan eens een kijkje bij Residence Terschelling; hét meest luxueuze vakantiepark van Terschelling waar u gegarandeerd een prachtige tijd gaat beleven. Of u nu een vakantie zoekt waarbij u heerlijk uit kunt rusten of een actieve vakantie met prachtige wandelingen, fietstochten of verrassende sporten; Terschelling is waar u moet zijn! Dit prachtige en gemakkelijk bereikbare eiland is alles waar u als vakantieganger naar op zoek bent.

 

Waarom Résidence Terschelling?

  1. Verblijf in luxe appartementen
  2. Verwarmd binnenzwembad
  3. Toplocatie in Midsland
  4. Gratis wellness faciliteiten
 
 

Meivakantie vieren op Terschelling

Ook in de meivakantie is het klimaat op Terschelling lekker genoeg om er heerlijk te kunnen vertoeven. In mei staat de natuur prachtig in bloei en vanaf half mei kunt u zelfs jonge zeehondjes spotten op het strand. De vakantiehuizen van Residence Terschelling zorgen ervoor dat u samen met uw familie helemaal tot rust komt en alle stress van het dagelijks leven vergeet. De vakantiehuizen zijn natuurlijk ook van alle gemakken voorzien, sommige appartementen beschikken zelfs ook eigen wellness faciliteiten.

Tijdens uw verblijf op het vakantiepark kunt u, voor de ultieme ontspanning, uiteraard ook gebruik maken van het wellness center, met sauna, verwarmde binnenzwembad en het Turks stoombad. Ook de verschillende relaxruimtes staan voor u klaar. Voor de kleinste familieleden is er de mogelijkheid om lekker te spelen in het peuterbad. Hierdoor kunt u lekker aan de kant relaxen, terwijl uw kinderen zich vermaken in het zwembad.

Ook het strand is natuurlijk een element dat veel mensen naar Terschelling lokt. Want wat is er nou lekkerder dan de dag beginnen met een heerlijke strandwandeling en vervolgens tot rust komen in het wellness center. Wilt u uw hond meenemen? Ook dat is geen enkel probleem Residence Terschelling, uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom. Neem uw hond dus gerust mee als u lange wandelingen langs het strand, door de bossen of door de duinen maakt. Daarnaast kunt u nog altijd een bezoek brengen aan Midsland, een prachtig dorpje met alle mogelijkheden.

Boek nu uw meivakantie op Terschelling

Meivakantie Terschelling: lekker lang genieten op hét Waddeneiland!

Een lekkere lange meivakantie op Terschelling moet natuurlijk gevuld worden met mooie activiteiten. Zo kunt u kiezen voor mooie wandelingen of fietstochten door de prachtige natuur. Bent u op zoek naar wat meer spanning en sensatie, kies dan voor wadlopen of -kanoën. Voor wie dat zelfs nog niet genoeg is, is er ook nog de RIB Experience, waarbij u met een RIB over het water vliegt. Let op, want deze is alleen geschikt voor de echte actieliefhebber.

Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk naar het prachtige Midsland fietsen of wandelen. Dit bruisende dorp beschikt over karakteristieke gebouwen, terwijl er ook prachtige terrassen en heerlijke restaurants gevestigd zijn. Kortom, uw bezoek aan Terschelling biedt u voldoende mogelijkheden om met uw familie te genieten van een onvergetelijke vakantie!

Wacht dus niet langer en leg vandaag nog uw meivakantie vast bij Residence Terschelling en verblijf in een heerlijk luxe vakantiehuis!