+31 (0) 562 452 452receptie@residenceterschelling.nl  
100% Flexibel,
✔ Tot 48 uur
voor aankomst
gratis omboeken.
✔ Voor alle boekingen gemaakt in april
Boek nu

Wandelfaciliteiten

  1. Wandelfaciliteiten

Ontdek Terschelling te voet

Liefhebbers van wandelen kunnen hun hart ophalen op Terschelling! De centrale ligging van Résidence Terschelling in Midsland biedt u vele mogelijkheden om de omgeving te voet te ontdekken. Binnen een kwartier bent u al in het Koreabos, waar u in alle rust een prachtige wandeling kunt maken. Of loop via de duinen richting het dichtstbijzijnde strand van Midsland aan Zee, waar u tevens terecht kunt voor een kop koffie met gebak of een smakelijke maaltijd bij Strandpaviljoen De Branding. Indien u een echte wandelaar bent, raden wij u wadlopen aan. Een unieke manier om het wad te ontdekken, terwijl u geniet van een wijds uitzicht over zee en land!

Terschelling beschikt over meer dan 200 kilometer aan wandelpaden, onverharde wegen en strand, zodat er altijd wel een mooie wandelroute in de buurt is! Wandelknooppunten zijn te vinden over het gehele eiland, en deze zullen u de weg wijzen gedurende uw wandeling. Routes variëren van 4 tot 15 kilometer, en leiden u door de duinen, het bos en over het witte strand van Terschelling. Wandelen is dus een uitstekende activiteit voor het hele gezin. Ook biedt het eiland u de mogelijkheid om te Nordic walken met een speciale route van ruim elf kilometer. Voor iedere wandelaar is Terschelling geschikt!

Bent u op zoek naar een bijzondere en actieve invulling van uw dag en houdt u er van om fietsen te combineren met wandelen. Dan is de route Expeditie Noordkaap iets voor u! Een intensieve dag waarbij u bijzondere plekken van het eiland ontdekt. De route start op de fiets, wanneer de fietspaden overgaan tot duinpaden zult u de route verder te voet moeten voortzetten om uiteindelijk de Noorkaap te kunnen bereiken. Beschrijving van de route en de bijhorende routekaart van deze bijzondere expeditie kunt u verkrijgen bij de receptie.

Voor meer informatie over de verschillende wandelroutes op ons eiland kunt u terecht bij de receptie van het resort.

Wandelen op ons eiland

  1. 200 kilometer aan wandelpaden
  2. Voor iedere wandelaar is er een geschikte route
  3. Vanaf ons resort starten er diverse wandelroutes door bossen, duinen en strand
  4. Routes variëren van 4 tot 15 kilometer
  5. Speciale Nordic walking route van ruim 11 kilometer
  6. Wandeling over het wad, met wijds uitzicht over zee en land
  7. Gratis wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie
 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid