Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Fietsverhuur

Fietsen huren op Terschelling

Terschelling met de fiets ontdekken? Huur eenvoudig een fiets bij Zeelen Fietsverhuur Terschelling. Elektrische fietsen voor wat extra ondersteuning, gewone stadsfietsen, kinderfietsen... De keuze is aan u. Ook kiest u zelf bij welke locatie u de fiets wilt ophalen: direct tegenover ons resort in Midsland of bij aankomst in de haven.

Reserveer direct uw fiets(en) bij Zeelen fietsverhuur
 

Lees meer over Zeelen Fietsverhuur Terschelling

 

Uw fietsavontuur

  • 80 kilometer aan fietspaden
  • Fietsverhuur tegenover het resort
  • Gratis fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie
 

🕒 Reserveer uw fietsen tijdig om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Zeelen Fietsverhuur Terschelling – zo veel soorten en maten

Stadfietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, tandems en fietsen met een dubbele fietstas… Wat voor fiets u ook wilt, Zeelen Fietsverhuur heeft het. Natuurlijk is er ook aan de kleintjes gedacht. Zo vindt u bij deze fietsverhuur op Terschelling ook kinderfietsen, bolderwagens, verschillende soorten kinderzitjes en (elektrische) bakfietsen.

Elektrische fiets huren Terschelling

Ook een elektrische fiets huren op Terschelling doet u gemakkelijk via Zeelenberg. Zo blijft fietsen ook leuk met harde wind. En in de duinen kan wat extra ondersteuning soms ook fijn zijn! Naast gewone elektrische fietsen, huurt u bij deze fietsverhuur ook elektrische bakfietsen: handig met kleine kinderen of wanneer u de hond meeneemt.

Reserveer direct uw fiets
 

Tip: bagagevervoerservice 💼

Kent u de bagagevervoerservice van Zeelen al? Per in de haven gehuurde fiets brengt deze fietsverhuur één koffer gratis vanaf de haven naar het resort (en terug). Zo kunt u de auto aan het vasteland laten staan en bij aankomst op Terschelling direct op de fiets stappen. Let op: alleen i.c.m. fietshuur!