Résidence Terschelling Wellness Waddenresort

Seniorenvakantie op Terschelling

Seniorenvakantie Terschelling 

Terschelling is de perfecte plek voor uw volgende vakantie. Geniet van natuurwandelingen door duinen, bossen en stranden en van ontspannen fietstochten op goed onderhouden fietspaden. Ook zijn er vele mogelijkheden om de geschiedenis en cultuur van het eiland te ontdekken. Eveneens kunt u op Terschelling genieten van een boottocht op zoek naar zeehonden of meedoen aan een rustgevende wadexcursie.

Als u verblijft bij Résidence Terschelling kunt u allerlei activiteiten combineren met een luxe verblijf. Zo zijn de ruime appartementen voorzien van alle comfort en kunt u bovendien in ons wellnesscentrum helemaal tot rust komen. Wat dacht u van een heerlijke massage of even opwarmen in de sauna?

  • Luxe ruime appartementen
  • Heerlijke wellness
  • Dichtbij het strand en centrum

Ontdek Terschelling: van natuur tot cultuur

Een vakantie op Terschelling betekent uitgebreid genieten van de natuur. Ontdek de uitgestrekte duinlandschappen, vele bossen en prachtige stranden tijdens een heerlijke wandeling door de natuur. Vogelliefhebbers kunnen bovendien verschillende zeevogels spotten die langs de kustlijn zweven of zich nestelen in de duinen. Daarnaast kunt u op de stranden genieten van de zonsondergang of een fijne strandwandeling maken. Ook fietsen is heerlijk op Terschelling en perfect om het eiland uitgebreid te leren kennen. Het is heel eenvoudig om op ons eiland een fiets te huren.

Terschelling heeft ook genoeg te bieden voor de cultuurliefhebber. Het Wrakkenmuseum in Formerum is hier een goed voorbeeld van. Ontdek hier de indrukwekkende verzameling voorwerpen  uit eeuwenoude scheepswrakken rondom Terschelling. Ook vindt u op Terschelling charmante dorpen zoals Midsland, vol met sfeervolle straatjes, gezellige winkels en restaurants.

Luxe vakantie voor senioren op Terschelling

Bij Résidence Terschelling verblijft u in een luxe en ruim appartement. Bovendien kunt u als gast genieten van de gratis wellnessfaciliteiten, zoals de Finse sauna, de relaxruimte of het verwarmde binnenbad. Wilt u extra luxe verblijven? Dan kunt u kiezen voor een verblijf in een wellnessappartement. Deze zijn uitgerust met een heerlijke privé sauna.

Boek nu uw seniorenvakantie in Nederland 

Op zoek naar een heerlijke plek in Nederland om te genieten van een fijne vakantie? Dan is een verblijf bij Résidence Terschelling perfect. Het resort ligt op loopafstand van het gezellige centrum van het dorp Midsland en dicht bij zowel het strand, duinen als bossen. Perfect om heerlijk te gaan wandelen of fietsen . Zien we u snel op Terschelling?