Rock en Roll Weekend op Terschelling

In 2021 vindt alweer de 32e editie van het Rock ‘n Roll weekend op Terschelling plaats. Dit fantastische festival vindt plaats midden in het mooie dorpje Midsland. Dit rustieke dorp wordt dan voor 3 dagen omgetoverd tot een waar Rock en Roll festijn. Van 10 tot en met 12 september gaat u terug in de tijd, met onder meer oldtimers, solexen, suikerspinnen en natuurlijk veel Rock en Roll. Overdag kunt u genieten van de vele liveoptredens van verschillende bands, terwijl er ook een aantal mooie dansdemonstraties worden gegeven.

Waarom Résidence Terschelling?

  1. Luxe appartementen
  2. Indoor zwembad
  3. Heerlijke wellness
  4. Restaurants & winkels op loopafstand
 

Festival Rock en Roll Terschelling

Zoals gezegd staan Midsland en Terschelling in het tweede weekend van september volledig in het teken van Rock en Roll. Tijdens de 32e editie van dit jaarlijkse event gaat u terug naar uw jongere jeugd, met muziek, auto’s en natuurlijk het gevoel van de jaren ’50. Het hele dorp staat in het teken van dit Rock ‘n Roll festival; overal waar u komt waant u zich terug in de tijd.

Vanuit het prachtige en luxueuze Residence Terschelling Wellness Waddenresort wandelt of fietst u in korte tijd naar het prachtige centrum van Midsland. Het resort is dan ook bij uitstek de perfecte locatie om uw weekend tijdens dit Rock en Roll event door te brengen. Niet alleen is dit een perfecte manier om het dorp Midsland te verkennen, u heeft ook nog eens de mogelijkheid om te genieten van een hapje en een drankje. Daarbij hoeft u er natuurlijk geen rekening mee te houden dat u met de auto bent!

Maak uw reservering bij Résidence Terschelling

Weekend in Midsland dansen!

Een weekend Rock ‘n Rollen in Midsland is natuurlijk heerlijk en laat u uw jeugd opnieuw beleven. Na drie dagen dansen, drinken en inspanning heeft u echter ook zeker wat ontspanning verdiend. Residence Terschelling Wellness Waddenresort is dan de ideale plek waar u helemaal tot rust komt. De verschillende appartementen zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, terwijl ook de luxueuze wellness faciliteiten niet vergeten mogen worden.

Ga daarom lekker met uw voetjes omhoog in het Turks stoombad liggen, ideaal na een dagje Rock en Roll. Kom tot rust in een van de verschillende relaxruimtes of geniet van een heerlijke sauna of het solarium. Voor de vakantiegangers die nog energie over hebben na het prachtige Rock ‘n Roll festival is er natuurlijk een verwarmd binnenzwembad waar u onbeperkt baantjes kunt trekken. Boek daarom nu uw verblijf voor hét Rock en Roll Festival op Terschelling en geniet van alle luxe die Residence Terschelling u te bieden heeft.