Terug in de tijd op Terschelling

Ook in 2022 vindt er weer een nieuwe editie plaats van het Rock ‘n Roll weekend op Terschelling! Van 9 tot en met 11 september gaat u terug in de tijd, met onder meer oldtimers, solexen, suikerspinnen en natuurlijk veel Rock ´n Roll. Over de gehele dag geniet u van de vele liveoptredens van verschillende bands, en gaan natuurlijk de voetjes van de vloer tijdens de verschillende dansdemonstraties. En hoe lekker is het nou om na een dag vol dansen te overnachten in een luxe appartement op een heerlijke locatie? Bij Residence Terschelling geniet u van een fantastisch Rock ´n Roll Weekend!  

 

Of lees meer over onze appartementen

 

Heerlijk slapen tijdens het Rock 'n Roll Weekend

  • Luxe appartementen
  • Op loop - en fietsafstand van het festival
  • Heerlijke wellness
  • Indoor zwembad
  • Dichtbij het strand
 

🕒 Wacht niet te lang, want het Rock 'n Roll Weekend is snel volgeboekt!

 

Luxe tijdens het Rock 'n Roll Weekend op Terschelling

Ieder jaar staat Terschelling in het tweede weekend van september volledig in het teken van Rock 'n Roll!

Vanuit het prachtige en luxueuze Residence Terschelling Wellness Waddenresort wandelt of fietst u in korte tijd naar het sfeervolle centrum van Midsland, waar het festival plaatsvindt. Ons resort is dan ook bij uitstek de perfecte locatie om uw Rock 'n Roll weekend door te brengen. Na een intensieve dag dansen, geniet u van onze luxe wellnessfaciliteiten, trekt u een baantje in het verwarmde binnenzwembad, en komt u helemaal bij in de Finse sauna

Het Rock 'n Roll festival in 2022 combineren met een weekje of weekendje wellness? Dan bent u bij Residence Terschelling aan het juiste adres!

Heerlijk dansen in Midsland

Een weekend Rock ‘n Rollen op Terschelling is een fantastische manier om los te komen van het dagelijkse leven. Het programma staat bol van workshops, muziek en vooral heel veel gezelligheid. Dit jaar bent u van 9 t/m 11 september welkom in het dorpje Midsland, op loop - en fietsafstand van Residence Terschelling. Zo hoeft u werkelijk niets van het festival te missen, en geniet u ook nog eens van een lekker drankje in het dorp. Uw accommodatie bevindt zich daarnaast vlak aan het strand, om na een druk weekend heerlijk te kunnen uitwaaien. 

Wist u dat Terschelling, naast het Rock 'n Roll Weekend, jaarlijks ook de thuisbasis is voor andere festivals? Mis bijvoorbeeld niet het bijzondere Oerol, of doe mee aan de zware maar mooie Berenloop. Meer informatie over de verschillende evenementen en festivals op Terschelling leest u terug via deze link