+31 (0) 562 452 452receptie@residenceterschelling.nl  
100% Flexibel,
✔ Tot 48 uur
voor aankomst
gratis omboeken.
✔ Voor alle boekingen gemaakt in april
Boek nu
Met de kinderen naar Terschelling | Résidence Terschelling
Met de kinderen naar Terschelling | Résidence Terschelling

Met de kinderen

 1. Met de kinderen

Samen met uw kinderen op Terschelling

Verblijft u met de kinderen bij Residence Terschelling Wellness Waddenresort? Er zijn voldoende activiteiten op het eiland, zelfs voor de allerkleinsten! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Kinderboerderij ’t Hooivak, of ga pony-of paardrijden bij De Prairie. Ten slotte is de Zelfpluktuin een leuk uitstapje voor het hele gezin. En natuurlijk kunnen de kinderen zich vermaken in onze eigen speeltuin of in ons binnenzwembad.

‘t Hooivak

Bent u gek op dieren? Of vinden uw kinderen het geweldig om dieren te voeren en te knuffelen? Bezoek dan met de hele familie Kinderboerderij en Landbouwmuseum ’t Hooivak! Op het ruime erf lopen onder andere paarden, geiten, kalfjes, kippen en lammetjes rond. Omdat de hokken vrij toegankelijk zijn, kunnen de dieren lekker geknuffeld worden (als ze uitgeslapen zijn natuurlijk ...). Daarnaast kunnen de kinderen de dieren voeren, graan malen, pony rijden, kleien, sjoelen en nog veel meer. Stap met de allerkleinsten binnen in de kippenvilla of wandel over de konijnenheuvel!

Naast de kinderboerderij kunt u op het erf het Landbouwmuseum bezoeken. Dit bevindt zich in de historisch boerderij, daterend uit het jaar 1889. Het museum toont authentieke gereedschappen die vroeger gebruik werden op de boerderij, waaronder een boerenwagen en mestkarren. 

Adres ’t Hooivak:
Kooiweg 3
8896 JL Terschelling Hoorn

De Prairie Terschelling

Ga pony- of paardrijden bij De Prairie Terschelling! Maak een avontuurlijke rit door het bos of galoppeer over het strand in de vroege ochtenduurtjes. De Prairie heeft Shetlanderpony’s en IJslanders van verschillende hoogtes zodat zowel kleine als grotere ruiters kunnen rijden. Voor beginnende ruiters zijn de wandelpony’s zeer geschikt. Verder kunnen gevorderde ruiters prachtige tochten maken.

Adres De Prairie:
Molenweg 9
8894 KP Formerum

Zelfpluktuin Groenhof

Bij Zelfpluktuin Groenhof kunt u iedere zomer zelf fruit plukken uit de kleurrijke tuin. U vindt hier verschillende soorten duurzaam geteeld fruit, waaronder aardbeien, pruimen, kersen, frambozen en bessen. Of stel uw eigen boeket samen met door uzelf geplukte veldbloemen! Tevens beschikt de Groenhof over een Tuinwinkel, waar u terecht kunt voor verse jam en andere ambachtelijke, biologische producten.

Adres Zelfpluktuin Groenhof:
Hoornerkooiweg 1
8897 HW Oosterend

Tips met de kinderen

 1. Op Terschelling is genoeg vertier voor uw kinderen
 2. Ga op het strand op zoek naar schelpen en bouw samen zandkastelen
 3. Bezoek de kinderboerderij 't Hooivak
 4. Samen met de kinderen pony- of paardrijden op De Prairie Terschelling
 5. Zelf fruit plukken in de Zelfpluktuin Groenhof
 6. Krabbetjes vangen in West-Terschelling
 7. Spelletjes spelen in de kinderspeelhoek
 8. Klimmen en klauteren in de speeltuin
 9. Zwemmen in het binnenzwembad
 10. Geniet van een verblijf op Terschelling samen met uw kinderen!
 
Boek nu uw verblijf bij Résidence Terschelling